Rento Kibo-divaanisohva

Furninovan Kibo-divaanisohva on äärimmäisen rento ja mukava oleskelusohva. Kibo-divaanisohvan jalat ovat valkoiseksi käsiteltyä puuta ja runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Sohvassa on pehmeä kylmävaahtotäyte (EU). Täytteen ytimessä on kylmävaahtoa ja tyynyssä on pallokuitua. Kokonaisuus on vuorattu kuituvanulla. Selkätyynyt ovat pallokuitusekoitetta. Lopputuloksena on täydellisen mukava sohva kotoisaan rentoutumiseen.

Divaanisohvan lisäksi verkkokaupastamme ovat saatavilla Kibo-sohva ja Kibo-kulmasohva. Verkkokaupasta ostettavien kokoonpanojen lisäksi saatavilla on myös saman sarjan nojatuoli ja rahi.

Divaanisohvassa divaanin puolisuus on valittavissa.

Kibo-divaanisohva on tilattavissa muilla verhoiluilla ja jaloilla myymälöistämme. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytteet esillä kaikissa myymälöissämme.

Pääset tutustumaan sohvan tietoihin tarkemmin tuotekortilla.

Ruotsalainen Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan sohvamallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Inspiroidu sisustamaan!

Koko:
287 x 146 x 82 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Verhoilu:
Irrotettava vaalea Triton Ivory (100 % polyesteri).
Martidale 84 000.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Mustat puujalat.

Tutustu myös muuhun sohvamallistoomme.

Furninova Kibo-divaanisohva

Furninovan tyylikäs ja ennen kaikkea mukava Kibo-sohva on ostettavissa verkkokaupastamme kuvan irrotettavalla, vaalealla Triton Ivory -kankaalla.

Furninovan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

2 626,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Kibo-divaanisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *