Tyylikäs tiikkinen Vevi-ruokailuryhmä ulos

Brafabin Vevi-ruokailuryhmä sisältää 230 cm pitkän tiikkisen pöydän sekä kuusi tiikkirunkoista Vevi-tuolia, joissa on musta kangasistuin. Pöydän ja tuolien metalliosat ovat ruostumatonta terästä.

Pöydän ja tuolien valmistusmateriaali on tiikki. Tiikin lämpimän sävyn säilyttämiseksi suosittelemme käsittelemään huonekalut hoitoaineella ennen käyttöönottoa ja lisäksi säännöllisesti käytön aikana. Näin ne säilyvät kauniina pitkään!

Vevi-pöydän pituus on 230 cm ja leveys 95 cm. Pöydän korkeus on 72 cm. Tuolit ovat kooltaan 56 x 58 x 88 cm ja niiden istuinkorkeus on 45 cm.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokailuryhmät.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Pöytä 230 x 95 x 72 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Tuoli 56 x 58 x 88 cm.
Istuinkorkeus 45 cm.

Materiaalit:
Tiikki, ruostumaton teräs.

Värit:
Luonnollinen tiikki, musta.

Koko

Materiaalit

,

Jalkaväri

Kansiväri

Sarjat

Brafab Vevi

Brafab Vevi-ruokailuryhmä, tiikki

Brafabin Vevi-ruokailuryhmä on ihastuttavan tyylikäs tiikkinen kokonaisuus, joka takaa nautinnolliset kesäiset ruokailuhetket terassilla ja puutarhassa.

Ruokailuryhmä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet myymäläkohtaisen tiedon esittelykappaleista.

Lue lisää

6 384,00 


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Vevi-ruokailuryhmä, tiikki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *