Tämä Sandkorn-suojakangas sopii Brafabin Sandkorn-sohvaan sekä pienempään Coleville-sohvaan. Kangas sopii myös Covelo-sarjan sohvan suojaksi. Suojakankaan pituus on 194 cm, syvyys 92 cm ja korkeus 82 cm.

Suojakangas suojaa kalusteita tuulelta ja tuiskulta. Huomaathan kuitenkin, että kosteita pihakalusteita ei kannata jättää pitkäksi aikaa suojakankaan alle, ettei niihin pääsisi muodostumaan homeita. Puiset puutarhakalusteet pitäisi aina käsitellä niille tarkoitetulla suoja-aineella ennen talvisäilytystä niin, että puu on ennen käsittelyä kuivaa. Myös käsittelyn jälkeen pinnan on hyvä antaa kuivahtaa ja tämän jälkeen siirtää kalusteet esimerkiksi ulkokatoksen alle säilöön.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Brafabilta saat suojakankaat ja -peitteet kaikille ulkohuonekaluille. Valikoimasta on esillä verkkokaupassamme vain osa, mutta kaikki Brafabin tuotteet ovat tilattavissa Kruunukalusteen kautta. Ota yhteyttä myymäläämme tai verkkokaupan asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja. Kruunukalusteen kautta saat tilattua myös kaikki ulkokalusteiden hoitotuotteet.

Koko:
194 x 92 x 82 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Materiaalit:
Polyesteri, PU-pinnoite.

Väri

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

,

Verhoiluväri

Valmistusmaa

Brafab Sandkorn-suojakangas

Loppuunmyyty.

Lue lisää

75,00 

Varasto loppu

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Sandkorn-suojakangas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *