Leone-suojakangas ulkoruokailuryhmille

Tämä Leone-suojakangas sopii esimerkiksi Rana-ruokailuryhmän suojaksi. Suojakangas on saatavissa kahdessa koossa: 165 x 150 x 86 cm sekä 215 x 150 x 86 cm.

Brafabilta saat suojakankaat ja -peitteet kaikille ulkohuonekaluille. Valikoimasta on esillä verkkokaupassamme vain osa, mutta kaikki Brafabin tuotteet ovat tilattavissa Kruunukalusteen kautta. Ota yhteyttä myymäläämme tai verkkokaupan asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja. Kruunukalusteen kautta saat tilattua myös kaikki ulkokalusteiden hoitotuotteet.

Suojakangas suojaa kalusteita tuulelta ja tuiskulta. Huomaathan kuitenkin, että kosteita pihakalusteita ei kannata jättää pitkäksi aikaa suojakankaan alle, ettei niihin pääsisi muodostumaan homeita. Puiset puutarhakalusteet pitäisi aina käsitellä niille tarkoitetulla suoja-aineella ennen talvisäilytystä niin, että puu on ennen käsittelyä kuivaa. Myös käsittelyn jälkeen pinnan on hyvä antaa kuivahtaa ja tämän jälkeen siirtää kalusteet esimerkiksi ulkokatoksen alle säilöön.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
165 x 150 x 86 cm (leveys, syvyys, korkeus).
215 x 150 x 86 cm.

Materiaalit:
Polyesteri, PU-pinnoite.

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

,

Verhoiluväri

Valmistusmaa

Koko

,

Brafab Leone-suojakangas

Brafabin puutarhakalusteille tarkoitettu suojakangas on yhteensopiva esimerkiksi Rana-ruokailuryhmän kanssa.

Suojakangas on tilaustuote.

Lue lisää

89,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Leone-suojakangas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *