Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Brafabilta saat suojakankaat ja -peitteet kaikille ulkohuonekaluille. Valikoimasta on esillä verkkokaupassamme vain osa, mutta kaikki Brafabin tuotteet ovat tilattavissa Kruunukalusteen kautta. Ota yhteyttä myymäläämme tai verkkokaupan asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja. Kruunukalusteen kautta saat tilattua myös kaikki ulkokalusteiden hoitotuotteet.

Tämä Leone-suojakangas sopii esimerkiksi Leone-sarjan ruokapöydän ja tuolien kanssa. Suojakankaan koko on 215 x 150 cm ja korkeus 86 cm.

Suojakangas suojaa kalusteita tuulelta ja tuiskulta. Huomaathan kuitenkin, että kosteita pihakalusteita ei kannata jättää pitkäksi aikaa suojakankaan alle, ettei niihin pääsisi muodostumaan homeita. Puiset puutarhakalusteet pitäisi aina käsitellä niille tarkoitetulla suoja-aineella ennen talvisäilytystä niin, että puu on ennen käsittelyä kuivaa. Myös käsittelyn jälkeen pinnan on hyvä antaa kuivahtaa ja tämän jälkeen siirtää kalusteet esimerkiksi ulkokatoksen alle säilöön.

Koko:
215 x 150 x 86 cm.

Materiaalit:
Polyesteri, PU-pinnoite.

Mitat150 × 86 cm
Väri

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

,

Verhoiluväri

Valmistusmaa

Brafab Leone-suojakangas

Brafabin puutarhakalusteille tarkoitettu suojakangas on yhteensopiva esimerkiksi Leone-sarjan ruokapöydän ja tuolien kanssa.

Suojakangas on tilaustuote.

Lue lisää

89,00 

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Leone-suojakangas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *