Tiikkinen Papaya-säilytyslaatikko

Brafab tarjoaa parhaat ratkaisut kauniiseen kesäpihaan! Tiikkinen Papaya-säilytyslaatikko sopii niin ulos, terassille kuin sisätiloihinkin. Laatikkoon on helppo säilöä esimerkiksi puutarhan työkalut tai ulkokalusteiden pehmusteet.

Aito tiikki on kaunis materiaali. Kaunis luonnollinen tiikkipinta pysyy lämpimän sävyisenä, kun käsittelet pinnan ennen käyttöönottoa ja sen lisäksi säännöllisesti puutarhakalusteille tarkoitetulla hoitoaineella. Tutustu kesäkalusteiden hoito-ohjeisiin täällä.

Laatikon koko on 136 x 52 x 65 cm (leveys, syvyys, korkeus). Laatikko on koottava.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Brafabin koko valikoima on tilattavissa meiltä, joten jos et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
136 x 52 x 65 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Väri:
Luonnollinen tiikki.

Materiaalit:
Tiikki.

Koottava.

Materiaalit

Rungon väri

Brafab Papaya-säilytyslaatikko

Brafabin Papaya-säilytyslaatikko on kaunis ja käytännöllinen säilytysratkaisu ulos pihan ja puutarhan tarvikkeiden säilyttämiseen.

Säilytyslaatikko on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

833,00 


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Papaya-säilytyslaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *