Säänkestävä Cane-line Cube-ulkorahi

Cane-lin Cube-ulkorahi on valmistettu säänkestävästä Cane-line Soft Rope -materiaalista, joten siinä on UV-suojaus ja se kuivuu sateen jälkeen hetkessä. Laadukkaiden materiaalien ansiosta rahi on helppo pitää puhtaana.

Rahin koko on 48 x 48 x 39 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Rahi on saatavissa useissa eri väreissä. Mikäli et löytänyt haluamaasi väriä verkkokaupastamme, voit tilata muut värit myymälöistämme sekä myyntinumerosta 0290 024024.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu. Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Koko:
48 x 48 x 39 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värit:
Taupe, vaaleanharmaa, tummanharmaa.

Materiaalit:
Vedenkestävä Cane-line Soft Rope.

Mitat48 × 39 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Cane-line Cube-ulkorahi

Cane-lin Cube-ulkorahi on näppärä ja soma sekä ennen kaikkea erittäin toimiva lisä kesäpihaan. Tilattavissa eri väreissä.

Cane-linen tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

380,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cane-line Cube-ulkorahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *