Kampanjat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

ALE-erikoiserät ovat voimassa 5.8. asti tai niin kauan kuin varastoeriä riittää. Nopeaan toimitukseen suoraan varastosta!

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (10 kpl)

Ajankohtaiset kampanjat ja parhaat alet

Tarjoamme monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita alansa parhailta brändeiltä.

Tutustu valikoimaan, hyödynnä tilaisuus ja tilaa kotiisi tyylikkäät ja laadukkaat huonekalut, matot ja valaisimet helposti netistä.

Kruunukaluste on tunnettu ensisijaisesti korkealaatuisten huonekalujen jälleenmyyjänä, eivätkä kampanjatuotteemme poikkea totutusta. Tarjoamme tasokkaat sohvat, pöydät, tuolit, sängyt, patjat ja peitot, matot, peilit, valaisimet sekä säilytyskalusteet kuten vitriinit, kaapit, lipastot, senkit, tv-tasot, hyllyt ja naulakot kaikkiin koteihin, toimistoihin ja yrityksien tarpeisiin.

Kokoamme kampanjasivulle kaikki ajantasaiset tarjoukset huippubrändeiltä. Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Artwood, BD Möbel, Bodahl Møbler, Brafab, Bröderna Anderssons, ByNiemi, Cane-line, Canett, Conform, Connubia, CURA of Sweden, Eero Saarinen Collection, Furninova, Hans K, Hiipakka, Honkanen, Innovation Living, Kamjo, KruunuDesign, Lalee, Leo-Matti Ojala, LOVI, Lundbergs Möbler, Natuzzi, Natuzzi Editions, Pedro, Pohjanmaan kaluste, Richmond, Rowico, SACKit, Secto Design, Seppänen Oy, Skovby, Stressless, Svane, Topline, Toplux, Torkelson, Trio, Uness, Valaisin Grönlund ja VM Carpet.

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli toimituksellasi on kiire, kannattaa tutustua heti varastosta -sivun tuotteisiin. Kaikki sivulta löytyvät tuotteet saa muutamassa arkipäivässä kotiin Tampereen keskusvarastoltamme.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta, ei hätää. Myymälöissämme on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita eri brändeiltä ja valikoimista. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top