Huipputyylikäs Zed-tuoli

Dan-Formin Zed-tuoli on pehmustettu ja keinonahkaverhoiltu ruokapöydän tuoli, joka sopii myös työskentelyyn. Tuolissa on teräsrunko ja keinonahkainen verhoilu. Zed-tuolin metallijalat kääntyvät eleettömiksi käsinojiksi, ja selkänoja vaikuttaa lähes kelluvan ilmassa. Zed on upea yhdistelmä teräviä linjoja ja sopivaa pehmeyttä. Zed-tuoli on oikea valinta tilaan, johon halutaan modernia ilmettä.

Zed-tuoli on ostettavissa verkkokaupastamme mustan ja ruskean värisenä. Tuolin verhoilu on PU-keinonahkaa, joten tuoli soveltuu hyvin ruokailukäyttöön ja verhoilu on helppo pitää puhtaana.

Zed-tuolin leveys on 50 cm, syvyys 54 cm ja korkeus 80 cm. Tuolin istuinkorkeus on 48 cm, minkä ansiosta se sopii käytettäväksi useimpien ruokapöytien kanssa. Muotoilunsa ja mukavuutensa ansiosta Zed-tuoli sopii erinomaisesti myös työskentelyyn.

Tämäkin ruokapöydän tuoli on tilattavissa myymälöistämme useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Zed-sarjaan sisältyvät myös baarituoli ja nojatuoli.

Tanskalainen Dan-Form valmistaa korkealaatuiset huonekalut ruokailutilaan ja toimistoon. Dan-Form kulkee edellä aikaansa luoden tyyliä, joka toimii vielä huomennakin. Hyvällä maulla toteutetut kalusteet sopivat niin kotiin kuin edustustiloihinkin.

Dan-Formin mallistosta saat lisätietoja myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
50 x 54 x 80 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 48 cm.
Istuinsyvyys 43 cm.
Paino 6,8 kg.

Materiaalit:
Musta / ruskea keinonahka, teräs.

Tuote toimitetaan osissa 2 kpl / pkt.

Tutustu myös muihin tuoleihimme.

Materiaalit

, , ,

Verhoilumateriaali

,

Verhoiluväri

,

Väri

,

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Jalkaväri

Istuinkorkeus

Istuinsyvyys

Dan-Form Zed-tuoli

Zed-tuolia myydään kahden kappaleen erissä
á 219,- / 2 kpl 438,-

Dan-Form Zed-tuoli on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä saat näkyviin ajankohtaisen varastosaldon sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

219,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää