Unique-sänkypaketti levollisiin uniin

Unessin Unique-sänkypaketti sisältää kaiken, mitä tarvitaan täydelliseen lepoon. Unique-malliston jousisto koostuu 7 vyöhykkeeseen jaetusta tiheästä pussijousistosta. Itsenäisesti toimivat erillispussitetut joustimet sekä vyöhykkeet luovat vartalolle parhaan mahdollisen, luonnollisen nukkumisalustan.

Sänky on saatavilla kahdessa koossa joko 160 tai 180 cm leveänä. Runkosängyt ovat erikseen, eli sänkypaketti sisältää 2 kpl joko 80 cm tai 90 cm leveitä runkopatjoja. Lisäksi paketissa on yksi joko 160 cm tai 180 cm leveä, laadukas petauspatja ja 23 cm korkeat, kromimaalatut metallijalat.

Patjaan on saatavilla kaksi eri jäykkyyttä, medium ja fast. Jousituksen valintaan vaikuttavat sekä kehonpaino että omat mieltymykset. Jämäkämpää jousitusta suositellaan ensisijaisesti isompikokoisille henkilöille, kun taas pehmeämpi jousitus sopii paremmin pieni- ja keskikokoisille henkilöille.

Koska sänky on kahdessa osassa, molempiin runkopatjoihin voi valita joko yhtenäisen kovuuden tai kumpaankin sängyn oman kovuutensa.

Voit valita Uness-sänkyihin verhoilun useassa eri värissä Orient-Occidentin upeilla kankailla. Näistä tilausvaihtoehdoista ja Unessin muusta mallistosta saat lisätietoja myymälöidemme henkilökunnalta sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koot:
160 x 200 cm.
180 x 200 cm.

– 2 kpl Unique-runkopatja 80/90 x 200 cm, vyöhykepussijousi/bonnel, medium/fast
– 1 kpl Unique-petauspatja 160 x 200 cm tai 180 x 200 cm
– kromimaalatut metallijalat

Tutustu myös muuhun sänkyihimme.

Uness Unique-sänkypaketti

Uness-logo

Kotimainen Uness Unique -sänkypaketti on saatavilla kahdessa koossa joko 160 cm tai 180 cm leveänä. Sänkypakettiin sisältyy runkosänkyjen lisäksi petauspatja sekä kromimaalatut metallijalat.

Unique-sänkypaketti on varastotuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyville tiedot myymälöidemme mallisängyistä.

Lue lisää

1 190,00 1 290,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Uness Unique-sänkypaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *