Ekologinen EcoDesign-moottorisänky

Uness EcoDesign-moottorisänky on ostettavissa 80 cm ja 90 cm levyisenä. Kaksi sänkyä yhdistämällä saat rakennettua 160 cm tai 180 cm kokoisen parisängyn. Sängyn jäykkyydeksi voi valita keskipehmeän mediumin tai napakan fast-jäykkyyden.

Huomaathan, että pääty ei sisälly sängyn hintaan, vaan sen voi tilata erikseen myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

EcoDesign-moottorisängyssä on pyöreät ja alaspäin kapenevat 15 cm valkopestyt tammijalat. Sängyssä on massiivipuurunko ja koivuvanerista valmistettu mekanismipohja.

Uness EcoDesign-sängyt on valmistettu mahdollisimman pitkälle kierrätetyistä ja luonnonmateriaaleista. EcoDesign-sängyt ovat hyvän unen ytimessä ja niissä on kiinnitetty erityistä huomiota toimivuuteen.

Moottorisängyn patjan reunapalkisto on valmistettu vaahtomuovin leikkausjätteestä. Lisäksi patjassa on kierrätysmateriaaleista valmistettu 5-vyöhykkeinen pussijousisto. Patjan vyöhykejousitus on jaettu siten, että jousitus on pehmeämpi olkapään ja lantion seudulla ja jäykempi ristiselän kohdalla.

Uness EcoDesign-moottorisängyssä on laadukas Okin-moottori, jota voi ohjata sänkyyn sisältyvällä langattomalla kauko-ohjaimella ja lisäksi Apple- ja Android-puhelimien sovelluksella. Kauko-ohjaimessa on muistipaikat, joiden avulla löydät miellyttävän asennon nopeasti. Lisäksi kauko-ohjaimessa on käytännöllinen lattiavalo ja taskulamppu. Sängyn sivussa on tasku kaukosäätimen säilyttämistä varten.

EcoDesign-moottorisängyn petauspatja on 8 cm paksuinen ja uskomattoman täyteläinen ja mukava. Petauspatjan sisus on valmistettu 100 % luonnonkumista. Petauspatjan päällinen on polyesteri- / lyocell-sekoitetta, samoin petauspatjan tikkaustäyte. Petauspatjan päällisen voi pestä °60 C. Rumpukuivausta ei suositella.

EcoDesign-sängyn ihanan pehmeä beigenvärinen verhoilukangas on valmistettu kierrätetyistä pulloista!

Kotimainen Uness valmistaa korkealaatuiset sängyt Seinäjoella. Uness-sängyt ovat kestävä sijoitus hyvään uneen ja elämänlaatuun.

Koot:
80 x 200 cm.
90 x 200 cm.

Jäykkyydet:
Medium, fast.

Materiaalit:
Kierrätysjousisto – revitty ja sulatettu vanhoista jousistoista. Sulatetusta massasta on valmistettu uuttaa joustinlankaa josta jousistot ovat kierretty.
Pussijousien kangaspussit ovat myös eritelty ja sulatettu, massasta tehty uutta kangasta.
Jousisto on jaettu vyöhykkeisiin tarkasti siten että olkapää ja lantionseutu uppoavat patjan sisään ja ristiselän kohdalla on tukevampi joustinvyöhyke.
Puu, metalli, kierrätetyt juomapullot, polyesteri, lyocell, luonnonkumi.

Tutustu myös muihin moottorisänkyihimme.

Uness EcoDesign-moottorisänky

Uness-logo

Uness EcoDesign-moottorisänky on valmistettu Suomessa kierrätys- ja luonnonmateriaaleista. Sängyn hintaan sisältyy lisäksi petauspatja ja jalat.

EcoDesign-moottorisänky on tilaustuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallisängyistä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 2 300,00 € – 2 450,00 €.Nykyinen hinta on: 1 725,00 € – 1 837,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Uness EcoDesign-moottorisänky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *