Tyylikäs #413-senkki

Skovbyn #413-senkki ihastuttaa pelkistetyllä muotoilullaan ja tyylikkäästi kaartuvalla profiilillaan. Senkin ovissa on hieno poikittain kaiverrettu linja, joka luo illuusion kuudesta ovesta. Senkissä on kolme ovea.

Senkin sisältä löytyvät yhdet välihyllyt sekä pehmeästi sulkeutuva vetolaatikko. Tutustu myös muihin Skovbyn säilytyskalusteisiin.

Senkki on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa värissä, valkoöljyttynä sekä pähkinän värisenä. Öljytyn kalusteen pintaa on hyvä öljytä laadukkaalla huonekaluöljyllä säännöllisesti aina, kun se vaikuttaa kuivalta.

Senkin koko on 149 x 41 x 80 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Senkki toimitetaan koottuna ja vain jalat täytyy kiertää paikoilleen ennen käyttöönottoa. Senkki kannattaa nostaa pystyyn vähintään kahden ihmisen voimin, jotta jalat eivät pääse vääntymään.

Lisätietoja muista vaihtoehdoista saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tämä senkki sopii yhteen erityisesti seuraavien Skovby-säilytyskalusteiden kanssa: #410-vitriini sekä #412- ja #414-senkit.

Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja ja perheyritys, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden. Yritys kuuluu danish furnituremakers’ quality control -järjestöön, jonka tarkoitus on taata huonekaluille korkeaa laatu, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä niiden valmistus Tanskassa.

Koko:
149 x 41 x 80 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värivaihtoehdot:
Valkoöljytty tammi, öljytty pähkinä.

Materiaali:
Tammiviilu / pähkinäviilu.

Skovby #413-senkki

Skovbyn #412-senkki on puhdaslinjaisen kaunis säilytysratkaisu tyylikkääseen kotiin. Tutustu myös #412- ja #414-senkkeihin.

Senkki on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 920,00 1 995,00 

Tyhjennä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Skovby #413-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *