Korkeussäädettävä #243-sohvapöytä

Skovbyn #243-sohvapöytä sopii täydellisesti isojen sohvien pariksi. Pöydän ympärillä viihtyy suurikin seurue ja pöydän sähkösäätöinen jalka lisää sen käytettävyyttä huikeasti.

Sohvapöydässä on äärimmäisen käytännöllinen säädettävä jalka, jonka ansiosta pöydän korkeutta voi säätää 50 cm:stä 70 cm:iin. Käytännöllinen korkeuden säätöominaisuus tekee tästä pöydästä erinomaisen valinnan tilaan, jossa tarvitaan sohva- ja ruokapöytä yhdessä paketissa!

Pöytä on tilattavissa verkkokaupastamme kuudessa värissä. Valkoöljytty pöytä on saatavissa valkoisella laminaattikannella ja valkoöljytyllä massiivitammikannella. Luonnollisen tammen värisen pöydän kansi on lakattua tammiviilua. Pähkinänvärinen pöytä on lakattua pähkinäviilua. Musta pöytä on saatavissa mustalla tammiviilukannella.

#243-sohvapöytä kuuluu Skovbyn monipuoliseen sohvapöytäsarjaan. 240-sarjan elementtejä yhdistelemällä voit luoda kotiisi juuri haluamasi sohvapöydän. Lisätietoja muista vaihtoehdoista saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja ja perheyritys, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden. Yritys kuuluu danish furnituremakers’ quality control -järjestöön, jonka tarkoitus on taata huonekaluille korkeaa laatu, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä niiden valmistus Tanskassa.

Tuotevideot

Koko:
Ø 99 x 50–70 cm (halkaisija, korkeus).

Värivaihtoehdot:
Valkoöljytty massiivitammikansi / valkoöljytty jalka.
Valkoinen laminaattikansi / valkoöljytty jalka.
Öljytty tammiviilukansi / öljytty tammijalka.
Pähkinä.
Musta / musta tammiviiluinen jalka.

Materiaalit:
Tammiviilu, laminaatti, massiivitammi.

Skovby #243-sohvapöytä

Skovbyn uusi #243-sohvapöytä sisältää sähköisen toiminnon, jonka avulla pöydän korkeus on säädettävissä 50-70 cm välillä.

Sohvapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä saat esille tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

2 185,00 2 590,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Skovby #243-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *