Klassinen Brooklyn-senkki

Rowicon Brooklyn-senkki on kaunis, ajaton ratkaisu kodin säilytystarpeisiin. Senkissä on kaksi kaappia, kaksi laatikkoa sekä avohylly. Kaikissa laatikoissa ja kaapeissa on soft close -mekanismi, joka ehkäisee senkin kolhiintumista ja naarmuuntumista käytössä.

Senkin värin voi valita oman maun mukaan muuhun kodin sisustukseen sopivaksi. Senkki on saatavilla ruskeana, valkopestynä tai luonnollisen tammen sävyisenä.

Senkki on valmistettu lakatusta massiivitammesta. Lakkapinta on erittäin helppohoitoinen. Suosittelemme pyyhkimään kosteuden pinnalta nopeasti, jotta neste ei pääse vahingoittamaan lakkapintaa.

Rowicon Brooklyn-senkissä käytetty vähintään 200 vuotta vanha ja 100 % FSC-sertifioitu tammi on peräisin Kroatian valtion metsistä, mistä se on kaadettu Kroatian valtion lisenssillä. Myös senkin valmistus tapahtuu kokonaan Kroatiassa.

Senkin leveys on 160 cm, syvyys 45 cm ja korkeus 80 cm.

Tutustu myös muihin Rowicon Brooklyn-sarjan tuotteisiin.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koko:
160 x 45 x 80 cm.

Värit:
Ruskea tammi, lakattu tammi, valkopesty tammi.

Materiaali:
100 % FSC-sertifioitu tammi.

Tutustu myös muihin senkkeihimme.

Mitat45 × 80 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Toiminnot

Sertifikaatit

Materiaalit

, ,

Rowico Brooklyn-senkki

Rowicon käytännöllisesti suunniteltu, tamminen Brooklyn-senkki on varsinainen tilaihme kodin tavaroiden säilytykseen. Massiivitamminen senkki on saatavilla ruskeana, valkopestynä ja tammisena.

Tämä senkki on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi kokoonpanoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

1 119,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Brooklyn-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *