Natuzzin Marlene-nojatuoli on ostettavissa verkkokaupasta tummanruskealla nahalla verhoiltuna. Nahassa on pinnassa suojaus, joka takaa sille pitkän käyttöiän. Huomaathan, että valmistaja ei suosittele sijoittamaan sohvaa suoraan auringonvaloon tai muuten paikkaan, jossa on voimakkaita lämpötilanvaihteluita.

Nojatuolin leveys on 78 cm, syvyys 102 cm ja korkeus 111 cm. Nojatuolin istuinkorkeus on 42 cm ja istuinsyvyys 65 cm.

Marlene-nojatuolin verhoilu on vapaasti valittavissa, ja muut verhoiluvaihtoehdot ovat nähtävillä ja ostettavissa myymälöistämme. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia nahka- ja kangasvaihtoehtoja. Voit kysyä lisätietoja tuotteesta myös verkkokaupan asiakaspalvelusta, ja tuotteen ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin tuotekortilla.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Natuzzi on aito italialainen laatuhuonekalujen valmistaja, jonka tuotannon juuret ovat perinteikkäässä käsityötaidossa, laadukkaissa materiaaleissa sekä viimeistellyssä suunnittelussa. Tuloksena on upeita sisustuselementtejä, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Nämä harmoniset design-huonekalut valmistetaan Italian Pugliassa.

Koko:
78 x 102 x 111 cm.
Istuinkorkeus 42 cm, istuinsyvyys 65 cm.

Materiaalit:
Tummanruskea nahkaverhoilu Le Mans kategoria 15.
Puurunko.
Puujalat.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Mitat102 × 111 cm
Väri

Materiaalit

Jalkaväri

Runko

Valmistusmaa

Natuzzi Italia Marlene-nojatuoli

Natuzzi Italian Marlene on näyttävän tyylikäs nojatuoli, joka juhlistaa italialaista designia! Nojatuoli on ostettavissa verkkokaupasta tummanruskealla nahalla verhoiltuna.

Marlene-tuoli on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Alta näet myymälöissämme esillä olevat mallikappaleet.

Lue lisää

1599,20 

Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia Marlene-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *