Klassinen Aftereight-nojatuoli

Natuzzi italian Aftereight-nojatuoli on tarjoaa laadukasta mukavuutta rentoutumiseen. Nahkaverhoiltu nojatuoli on suunniteltu ja valmistettu Italiassa.

Nojatuoli on verhoiltu mustalla, 15-sarjan Protecta-nahalla. Protecta-nahan pintakäsittely takaa sen, että verhoilu kestää niin valoa, tarhoja kuin kulumistakin. Tästä syystä se soveltuu erinomaisesti nojatuolin verhoilumateriaaliksi. Jokainen nahkaverhoilu on yksilöllinen ja siinä näkyvät elävän materiaalin merkit, arvet, rypyt ja rouheus. Nahan ominaisuuksiin ja hoito-ohjeisiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Nojatuolin leveys on 76 cm, syvyys 105 cm ja korkeus 95 cm. Nojatuolin korkea selkänoja tarjoaa lepohetkiä vaikkapa lempikirjan parissa, ja käsinojat tuovat mukavuutta istumiseen.

Nojatuolissa on puurunko, kromatut metallijalat ja polyuretaanivaahto täytteenä.  Selkänojan tyyny on kaksiosainen, ja koristenapit viimeistelevät klassisen kauniin kokonaisuuden.

Jalkojen korkeus on takaa 15 cm ja tuolin etureunassa 22 cm. Nojatuolin istuinkorkeus on 46 cm.

Natuzzi Italian 3033 Aftereight-nojatuoli on saatavilla myös muissa verhoiluvaihtoehdoissa sekä kankaisena että nahkaisena. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytepalat esillä myymälöissämme, ja lisätietoja tuotteesta saa myös verkkokaupan asiakaspalvelusta. Tuotteen ominaisuuksiin voi tutustua tuotekortilla.

Koko:
76 x 105 x 95 cm (L x S x K).
Istuinkorkeus 46 cm.
Jalkojen korkeus 15/22 cm.

Materiaalit:
Puurunko.
Nahkaverhoilu.
Metallijalat.

Verhoilu:
Musta 15-sarjan Protecta-nahka.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Jalat

Jalkaväri

Materiaalit

, , ,

Runko

Täyte

Valmistusmaa

Väri

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Verhoiluväri

Natuzzi Italia Aftereight-nojatuoli

Natuzzi Italian Aftereight-nojatuoli on yhdistelmä designia ja mukavuutta! Nojatuoli on ostettavissa verkkokaupasta mustalla nahalla verhoiltuna.

Aftereight-tuoli on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin” -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

2 170,00 


Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia Aftereight-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *