Tyylikäs Anteprima-tuoli

Natuzzi Italian Anteprima-nojatuoli on klassisen kaunis nojatuoli niin kotiin kuin vaikkapa edustustiloihin. Tyylikäs nojatuoli saa jämäkän ilmeensä istuimen ympäri kiertävästä käsinojista ja selkänojasta, jotka antava istumiseen mukavuutta.

Nojatuoli on ostettavissa verkkokaupasta 10-sarjan valkoisella Protecta-nahalla verhoiltuna. Protecta-nahka on käsitelty suoja-aineella, joten se on äärimmäisen hyvä valinta nojatuolin verhoiluun. Nahan ominaisuuksiin ja hoito-ohjeisiin voit tutustua tarkemmin täällä.

Nojatuolin levyes on 77 cm, syvyys 70 cm ja korkeus 77 cm.

Nojatuolissa on puinen runko ja kuvan mustaksi maalatut, sirot metallijalat. Jalkojen korkeus on 11, 5 cm, ja tuolin istuinkorkeus on 45 cm.

Nojatuolin täytteenä on kiinteää polyuretaanivaahtoa, jonka ansiosta nojatuoli säilyttää kauniin muotonsa käytössä. Nojatuolin istuinmukavuus on jämäkkä.

Nojatuoli on saatavilla myös muilla verhoiluvaihtoehdoilla sekä kankaisena että nahkaisena. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytepalat esillä myymälöissämme ja lisätietoja saat myös verkkokaupan asiakaspalvelusta. Lisätietoja tuotteesta on tuotekortilla.

Nojatuoliin saa 10 vuoden runkotakuun.

Koko:
77 x 70 x 77 cm (L x S x K).
Istuinkorkeus 45 cm.
Jalkojen korkeus 11,5 cm.

Materiaalit:
Puurunko.
Nahkaverhoilu.
Mustat metallijalat.

Verhoilu:
Valkoinen Protecta 10 -nahka.

Tuotekortti.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Jalat

Jalkaväri

Materiaalit

, , ,

Täyte

Valmistusmaa

Väri

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Verhoiluväri

Natuzzi Italia 2705 Anteprima-nojatuoli

Natuzzi Italian Anteprima-nojatuoli on klassisen kaunis ja ajaton nojatuoli tilaan kuin tilaan. Nojatuoli on ostettavissa verkkokaupasta valkoisella nahalla verhoiltuna.

Natuzzin Anteprima-tuoli on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin” -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

1 968,00 


Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia 2705 Anteprima-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *