Minimalistinen Nana-sohva

Interfacen Nana-sohva on napakka perussohva, jossa on hyvä istua. Sohva on olemukseltaan ryhdikäs ja istuinsyvyytensä ansiosta sohvalta on helppo nousta ylös. Nanan yksinkertaistettu, minimalistinen muotokieli sopii moneen sisustukseen.

Sohva on saatavilla kahden- ja kolmenistuttavana, valikoimaan kuuluu myös erilaisia sohvaan sopivia tyynyjä. Saatavilla myös kangasverhoilulla. Kaikki verhoiluvaihtoehdot ovat esillä Vantaan-myymälässämme ja kaikki vaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme.

Sohva on ostettavissa verkkokaupastamme nahkaverhoiltuna kahdella eri värillä: musta ja valkoinen. Nahka on helppohoitoista peitevärjättyä Moderno-nahkaa, jossa on suojaava pintakerros. Peitevärjätty nahka on kestävää mutta pehmeää. Sohvassa on mustat metallijalat.

Sohvan leveys on 206 cm. Syvyys on 89 cm ja korkeus 75 cm. Istuinkorkeus on 46 cm.

Tutustu sohvan tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Saatavissa on useita eri kokoja ja verhoiluja. Kun tilaat sohvan myymälästämme, voit valita haluamasi verhoilun kankaisena tai nahkaisena laajasta valikoimasta. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sohvaunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Koko:
206 x 89 x 75 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 46 cm.
Paino 41 kg.

Värivaihtoehdot:
Musta, valkoinen.
Mustat metallijalat.

Verhoilu:
Moderno, peitevärjätty nahka.

Materiaalit:
Vanerirunko, vaahtomuovi, kumivyöt, höyhen-/vanusekoite, nahkaverhoilu, metallijalat.

Peitevärjätty nahka on nahoista helppohoitoisin. Peitevärjättyyn nahkaan on läpivärjäyksen lisäksi ruiskutettu peiteväri- ja lakkakerros, jolloin pinta on hyvin tasalaatuinen. Pintaan on käsittelyjen myötä muodostunut suojaava kerros, joka parantaa nahan kulutuskestävyyttä. Pinta on viimeistelty hiomalla ennen läpivärjäystä. Nahan tasainen kuviointi tehdään hionnan jälkeen martioimalla eli stanssilla painamalla. Peitevärjätty nahka on kestävä, mutta silti pehmeä. Nahkan hengittävyys ja värikerrosten määrä vaihtelee. Tämä nahkatyyppi vaatii vähiten huoltoa, sillä suojaavat kerrokset estävät epäpuhtauksien imeytymistä sen pintaan. Hoida silti tätäkin nahkaa säännöllisesti nihkeällä pyyhkimällä ja tarvittaessa imuroimalla.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Sertifikaatit

Verhoiluväri

,

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Verhoilumateriaali

Materiaalit

, , , , , ,

Jalkaväri

Väri

,

Interface Nana-sohva

Interfacen Nana-sohva on suoraviivainen ja jämäkkä istuin, jossa on ryhdikäs istuinmukavuus.

Sohva on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

4 425,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Nana-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *