Musta/valkoinen Hiipakka Taiga-senkki

Sisustetaanko teillä viileän vaalean valkoiseen sävyyn vai hillityllä mustalla? Hiipakan valkoinen Taiga-senkki on saatavissa kokovalkoisena tai harmaalla kannella ja pohjalla. Harmaassa kannessa kaunis jalavaviiluinen kuviointi kuultaa kauniisti läpi. Musta Taiga-senkki on kauttaaltaan mustan värinen.

Taiga 5.5 -senkissä on neljä umpilaatikkoa sekä kaksi kirkaalla lasiovella varustettua hyllyä. Kaikki laatikot avautuvat ja sulkeutuvat pehmeästi push-to-open-mekanismilla. Mekanismi antaa senkille käyttömukavuutta ja samalla ehkäisee senkin kolhiintumista ja naarmuuntumista käytössä.

Hyllyjen lasiovet on valmistettu karkaistusta turvalaisista, joka rikkoutuessaan pirstaloituu pieniksi siruiksi ja ehkäisee näin henkilövahinkojen syntymistä.

Senkin leveys on 134 cm, syvyys 45 cm ja korkeus 79 cm.

Senkin voi tilata joko kokomustana tai kokovalkoisena. Valkorunkoiseen senkkiin voi vaihtoehtoisesti valita harmaan kannen ja pohjan.

Senkin runko on valmistettu MFC-kalustelevystä, ja valkoirunkoisen senkin etusarjat ovat MDF-leyvä. Senkin jalat ovat massiivipuuta.

Senkkiin on erikseen ostettavissa yhteensopiva lasikansi.

Taiga-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Sinun tarvitsee vain laittaa paikoilleen jalat.

Suomalainen Hiipakka valmistaa kalusteet Pohjanmaalla Kurikassa. Perinteikäs huonekalutehdas on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1951. Suomalaisen kalusteen valitessasi tuet suomalaista työtä ja saat itsellesi pitkäikäisen kumppanin.

Koko:
134 x 45 x 79 cm.

Värit:
Musta jalava, valkoinen tai valkoinen/harmaa.

Materiaali:
Tuotteen runko MFC-levyä, mustassa etusarjat MFC-kalustelevyä, valkoisessa etusarjat maalattua MDF-levyä.

Pyyhkiminen kostealla liinalla.
Huolellinen kuivaus.

Tutustu myös muihin senkkeihimme.

Mitat45 × 79 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Kansiväri

, ,

Sertifikaatit

Valmistusmaa

Materiaalit

, , ,

Toiminnot

Hiipakka Taiga-senkki 5.5

Hiipakan Taiga-senkki on väriltään valkoinen tai musta. Valkoiseen senkkiin on valittavissa valkoinen kansi tai jalavaviiluinen harmaa kansi.

Hiipakan Taiga-sarjan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

863,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Taiga-senkki 5.5”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *