Hauska Tion-tuoli

HÅG Tion -työtuoli on palkittu Red Dot Awardilla vuonna 2022! Arvostettu muotoilupalkinto takaa, että tämä työtuoli on laadukas ja ilo silmälle.

HÅG Tion -työtuolin suunnittelun lähtökohtana on ollut niin muuttuvat toimistot kuin ympäristöarvojen kunnioittaminen. HÅG Tion -tuoli on valmistettu keskimäärin 75 % kierrätetyistä ja uusiutuvista materiaaleista. Tuolin hiilijalanjälki on pienempi kuin millään aiemmin valmistetulla Flokk-tuolilla.

Työtuolissa on keinutoiminto eteen ja taakse. Istuimen saa lukittua paikalleen ja istuinosan korkeus ja syvyys ovat säädettävissä.

Työtuolissa on alumiininen jalkaristikko muotoilluilla jalansijoilla sekä koville lattioille soveltuvat pyörät. Tuolin kaasujousi on 15 cm pitkä.

Työtuoli on koottava.

Työtuolin saa käsinojilla sekä ilman käsinojia. Käsinojaton tuoli on saatavilla kahdessa väriyhdistelmässä: keltaisella PP-muovisella selkänojalla ja keltaisella Sirdal Ochre -kangasverhoilulla varustellussa tuolissa on valkoinen runko. Vihreällä PP-muovisella selkänojalla ja istuinosalla varustetussa tuolissa on vihreä metallirunko.

Käsinojallinen työtuoli on saatavissa mustarunkoisena, mustalla PP-muovisella selkänojalla ja istuinosan vihreällä Sirdal Green -kangasverhoilulla. Toinen värivaihtoehto on punainen runko ja musta Cura Black -kangasverhoilu selkänojassa ja istuinosassa.

Verkkokaupassamme on tarjolla vain pieni osa kaikista tämän kekseliään tuolin värivaihtoehdoista. Tutustu kaikkiin värivaihtoehtoihin valmistajan sivuilla ja tilaa myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tuotevideot

Koko:
Istuinkorkeus 40,8 cm – 54,2 cm.
Selkänojan korkeus 25,1 cm.
Istuimen syvyys 43,5 cm.

Paino:
11,1 kg.

Toimitetaan osina, koottava.

Håg Tion -työtuoli

HÅG Tion -työuoli on palkittu, hauska ja huippulaadukas työtuoli. Tutustu laajaan värivalikoimaan valmistajan sivustolla ja tilaa meiltä!

HÅG Tion -työuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituoleista.

Lue lisää

595,00 957,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Håg Tion -työtuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *