Furninova

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Furninovan koko mallisto -20 %, jatkuu 5.8.2024 asti uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin verkossa ja myymälöissä. Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

Kaikki verhoilut myymälöistämme kampanjahintaan – lähes 500 vaihtoehtoa!

Ruotsalainen Furninova valmistaa lähes 700 sohvaa ja tuolia päivässä. Furninovan laaja materiaalivalikoima auttaa räätälöimään jokaisen tuotteen asiakkaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti, panostaen laatuun, mukavuuteen ja käytännöllisiin ratkaisuihin.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (8 kpl)

Furninovan sohvat, kulmasohvat, divaanisohvat ja nojatuolit yksilöllisesti räätälöityinä

Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan sohvamallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Yksilöllisesti valmistettavat sohvat mukautetaan aina asiakkaan toiveisiin, juuri sinun käsitykseesi mukavuudesta.

Lähes 500 kangas- ja nahkavaihtoehtoa tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden valita yksilöllinen sohvakokonaisuus. Malleja, verhoilumateriaaleja ja lisätarvikkeita voidaan yhdistää toivomallasi tavalla. Joustava valmistus ja yksilöllisten toiveiden täyttäminen innostavat ja inspiroivat sisustamaan.

Furninovan sohvat, kulmasohvat, divaanisohvat, nojatuolit ja vuodesohvat valmistetaan Puolassa Furninovan omalla tehtaalla, vuosikymmenten tuomalla osaamisella, pienintä yksityiskohtaa myöten viimeisteltyinä.

Furninovan tytärbrändejä ovat kesäkalusteita valmistava Brafab ja nojatuoleja valmistava Conform.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top