Pehmeä Andorra-nojatuoli

Kenen vuoro on istahtaa mukavasti nojatuoliin? Olisiko sopiva ratkaisu hankkia useampi nojatuoli kerralla? Olet valinnut oikean nojatuolin, kun istahdat alas ja haluat viipyä tuolissa pitkään. Artwoodin Andorra-nojatuoli on klassinen ja selkeälinjainen valinta, jonka kanssa et tingi mukavuudesta. Nojatuoliin on valittavissa useita eri verhoilu- ja värivaihtoehtoja. Kaikissa tuoleissa on mustat metallijalat, MDF- ja vanerirunko sekä nozag-jousitus. Istuin- ja selkäosassa on hyvin muotonsa säilyttävä vaahtomuovitäyte.

Haluaisitko nojatuolin nupukkinahkaverhoilulla vai luonnollisella puuvillan ja pellavan sekoituksella? Polyesterikangas taas tarjoaa helppohoitoisuutta. Luethan tarkemmat materiaalikohtaiset hoito-ohjeet tuotteen lisätiedoista.

Klikkaamalla haluamaasi väriä saat esiin tarkemmat tiedot kankaasta. Andorra-nojatuolin värivaihtoehdot ovat vaalea, nature, harmaa, ruskea, punaruskea ja taupe.

Andorra-nojatuoli on 86 cm leveä. Tuolin syvyys 87 cm, korkeus 85 cm ja istuinkorkeus 44 cm.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Tuotevideot

Koko:
86 x 87 x 85 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 44 cm.

Värit ja materiaalit:
Vaalea Colonella Linen (63 % puuvilla, 37 % pellava).
Nature True Nature (90 % polyesteri, 10 % nylon).
Harmaa True Grey (90 % polyesteri, 10 % nylon).
Ruskea True Brown (90 % polyesteri, 10 % nylon).
Punaruskea Velvet Hazel (100 % polyesteri).
Taupe nupukkinahka Nubuck Taupe Leather (100 % nahka).

Mustat metallijalat.

Tekstiiliverhoilut:
Kun huonekalu asetetaan suoraan auringonvaloon, kankaan väri voi haalistua tai muuttua. Kääntele siis tyynyjä säännöllisesti. Vaahtomuovitäytteiset istuin- ja selkätyynyt eivät vaadi paljon hoitoa. Untuvatäytteisiä tyynyjä on hyvä pöyhiä säännöllisesti, jotta pehmusteet säilyvät pitkään kauniina.
Imuroi huonekalut säännöllisesti pehmeällä suulakkeella. Muiden tekstiilien kuidut voivat aiheuttaa huonekalun pintaan nyppyjä. Lemmikkien karvat on hyvä poistaa säännöllisesti nyppyjen välttämiseksi. Artwood suosittelee tekstiilihuonekalujen käsittelemistä kyllästeaineella ennen käyttöä tahroja vastaan. Kaikille tekstiileille suositellaan vain kemiallista pesua.

Nupukkinahka:
Nupukkinahka on mattapintainen nahka, jonka pinta on erittäin pehmeä ja sileä. Koska nahan kiiltävä, suojaava pinta on hiottu pois, nahka on erittäin herkkä lialle ja tahroille. Siksi on tärkeää, että huonekalut käsitellään soveltuvalla suoja-aineella ennen käyttöä.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Istuinmateriaali

,

Jalkaväri

Verhoiluväri

, , , , ,

Verhoilumateriaali

, , , , ,

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Materiaalit

, ,

Istuinkorkeus

Väri

, , , , ,

Valmistusmaa

Artwood Andorra-nojatuoli

Artwoodin Andorra-nojatuoli on monipuolinen ja raikas istuin.

Andorra-nojatuoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 425,00 € – 2 857,00 €.Nykyinen hinta on: 1 140,00 € – 2 285,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Andorra-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *