Upea Status King -lepotuoli

Bröderna Anderssonin muhkea ja näyttävä Status King -lepotuoli on nimensä mukaisesti kuninkaallinen. Näyttävässä tuolissa on aito nahkaverhoilu sekä tyylikäs koristenapitus selkänojassa.

Tuoli on verhoiltu aidolla, läpivärjätyllä nahalla. Verkkokaupasta on ostettavissa mustalla, valkoisella tai ruskealla nahalla verhoiltu tuoli kuvan kromatulla sakarajalalla. Muut jalka- ja verhoiluvaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Vakioverhoilujen lisäksi voit valita lepotuoliin verhoilun myös laadukkaasta Lauritzonin kangaskokoelmasta.

Tuolissa on mukavuutta tuova keinumekanismi, joten istuma-asennon saa mukautettua juuri itselle sopivaan kulmaan. Kokonaisuuden täydentää yhteensopiva rahi, jossa on tuolin tavoin pyörivä jalka.

Tuolin leveys on 79 cm, syvyys 91 cm ja korkeus 103 cm.

Status King -lepotuoli ja -rahi ovat tilattavissa myymälöistämme kaikilla BA:n verhoiluvaihtoehdoilla. Materiaalinäytteet ovat esillä kaikissa myymälöissämme.

Bröderna Anderssons on perinteikäs jo 100-vuotias ja kolmannen sukupolven johtama ruotsalainen kalusteyhtiö. BA valmistaa yksilöllisiä ja korkealaatuisia sohvia ja nojatuoleja. Valikoimassa on yli 300 kaunista kangas- ja nahkavaihtoehtoa, joista valita juuri sinun sisustukseesi täydellinen sisustuskokonaisuus.

Koot:
Lepotuoli 79 x 91 x 103 cm.
Rahi 50 x 38 cm.

Verhoiluvaihtoehdot:
Musta, valkoinen tai ruskea nahka.

Materiaalit:
Nahkaverhoilu.
Kromattu metallijalka.
Täyte: valettu polyuretaani, kylmävaahtomuovi, pantera-erikoisvaahto.
Niskatyyny: lateksi 65 kg vanupäällisellä.

Bröderna Anderssons Status King -lepotuoli + rahi

Bröderna Anderssonin moderni klassikko, Status King -lepotuoli ylpeilee upealla napitetulla selkänojalla.

Bröderna Anderssonin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 5 282,00 €.Nykyinen hinta on: 4 489,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Bröderna Anderssons Status King -lepotuoli + rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *