Kuutiomainen Zten-sohvapöytä

Brafabin Zten-sohvapöytä on leikkisä ja kubistinen valinta. Pöydän runko on tukevaa alumiinia ja pinnat ovat kestävää komposiittikiveä. Pöydässä on säädettävät piilojalat. Valitse ulkokalusteisiisi sopiva koko ja sävy – tai mikset yhdistelisi useampaa kokoa ja sävyä? 

Zten-sohvapöydällä on rouhea ja luonnollinen ilme, joka erottuu edukseen. Kivijäljitelmän pinta on aina kiehtovan yksilöllinen kuten luonnonkivessäkin. Zten sopii yhteen niin modernin kuin klassisenkin tyylin kanssa. Pöydässä on kätevät piilojalat.

Sohvapöytä on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa ja värissä: vaalea 40 x 40 x 45 cm sekä harmaa 80 x 80 x 35 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Brafabin koko valikoima on tilattavissa meiltä, joten jos et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Vaalea 40 x 40 x 45 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Harmaa 80 x 80 x 35 cm.

Värit:
Vaalea, harmaa.

Materiaalit:
Alumiinirunko, kivikomposiittipinta.

Brafab Zten-sohvapöytä

Brafabin Zten-sohvapöytä on hauskan kubistinen valinta, jossa on kestävä kivikomposiittipinta. Saatavilla kaksi kokoa ja väriä.

Sohvapöytä on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 987,00 € – 1 355,00 €.Nykyinen hinta on: 495,00 € – 649,00 €.

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Zten-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *