Jatkettava Lyon-ruokapöytä ulos

Brafabin Lyon on ulos terassille ja puutarhaan sopiva jatkettava ruokapöytä, jossa on kaunis tiikkipuinen kansi ja metallijalat. Pöydässä on ns. “perhosjatko”, eli keskelle sijoittuva jatkopala kääntyy näppärästi pöydän kannen alle piiloon.

Missäpä olisi helppokäyttöinen jatkomekanismi tervetulleempi kuin kesäpöydässä! Jatkettava ulkopöytä muuntuu helposti sopivaan kokoon ruokailijoiden määrästä riippumatta. Vankkarakenteinen pöytä palvelelee pitkään kesäisissä ruokailuhetkissä.

Pöytä on tilattavissa verkkokaupastamme kolmella jalkavärillä: musta, valkoinen ja beige.

Pöydän pituus on 194 cm ja jatkettuna siitä saa jopa 252 cm pituisen pöydän illanistujaisiin ja perhejuhliin.

Kaunis luonnollinen tiikkipinta pysyy lämpimän sävyisenä, kun käsittelet pinnan puutarhakalusteille tarkoitetulla hoitoaineella ennen käyttöönottoa ja säännöllisesti sen jälkeen. Tutustu kesäkalusteiden hoito-ohjeisiin täällä.

Myös muita kokoja saatavilla! Brafabin koko valikoima on tilattavissa Kruunukalusteelta. Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokapöydät ja terassipöydät.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja ajattoman tyylikkäitä.

Koko:
194 x 92 x 76 cm + 58 cm perhosjatko.

Kansiväri:
Tiikki.

Jalkavärit:
Valkoinen, musta, beige.

Materiaalit:
Tiikki, metalli.

Brafab Lyon-ruokapöytä, jatkettava

Brafabin Lyon on käytännöllinen ja kaunis jatkettava ruokapöytä, joka tuo muunneltavuutta ja tyyliä kesäisiin ruokailuhetkiin.

Ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi vaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 412,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Lyon-ruokapöytä, jatkettava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *