Artwood Buddy-sohva ja Sinclair-nojatuoli Artwood Buddy-sohva ja Sinclair-nojatuoli, miljöökuva

Laadukas nahkasohva kestää käyttöä ja katseita

Nahkasohva on olohuoneen todellinen kruunu, joka oikein huollettuna kestää vuodesta toiseen. Valikoimamme nahkasohvista löydät niin klassisempia vaihtoehtoja, sähkömekanismilla varustettuja nahkasohvia kuin moderneja, pyöreitä muotojakin – lue lisää ja ihastu!

KLASSISET NAHKASOHVAT SÄHKÖMEKANISMISOHVAT MODERNIT NAHKASOHVAT
BD Möbel Horizont-kulmasohva

Klassisen linjakkaat nahkasohvat

Kauniin sisustuksen täydentävä klassisen linjakas nahkasohva on pitkäikäinen investointi, joka oikein huollettuna kestää erinomaisesti käyttöä ja katseita. Kokosimme alle valikoimamme suosituimpia ajattomia klassikoita niin Artwoodin, Natuzzi Editionsin, BD Möbelin kuin esimerkiksi Furninovankin valikoimasta.

Sähkömekanismilla lisämukavuutta löhöilyyn

Useat sohvavalmistajat ovat tuoneet nahkasohvavalikoimiinsa sähkömekanismilla varustettuja vaihtoehtoja, joissa pieneen lisähintaan saa tuntuvasti lisää muuntautuvuutta sekä istumamukavuutta aina kulloiseenkin tarpeeseen sopien. Suosituimpiin sähkömekanismisohviimme kuuluvat KruunuDesignin City ja Natuzzin Portento ovat loistavia esimerkkejä nahkasohvista, joissa yhdistyvät paitsi huippuunsa viritetty käyttömukavuus, myös laatu sekä ajaton design.

Natuzzi Editions Portento-sohva

Ekologisuutta ja moderneja muotoja

Modernia Loft-tyyliä henkivät pyöreät muodot ovat rantautuneet myös nahkasohvavalikoimiin: esimerkiksi Natuzzin upea Philo, Lovin moderni Salsa tai Artwoodin persoonallinen Buddy ovat suosittuja tyylilajin edustajia. Myös ekologisuus näkyy tämän päivän nahkasohvissa: esimerkiksi Lovin valikoimista löytyvässä ekonahkaverhoilussa yhdistyvät synteettisestä kuidusta ommellun pinnan ihanan samettinen tuntu sekä sen kierrätysnahasta valmistettu taus, joka tuo tukevuutta ja volyymia tähän olohuoneen upeaan katseenvangitsijaan.

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Liity IN-asiakkuuslistallemme!

Liittymällä IN-asiakkuuslistallemme saat sähköpostiisi inspiroivaa sisältöä kuumimpien trendien, uusien tuotteiden sekä ajankohtaisten aiheiden ympäriltä. Lisäksi varmistat sen, että saat ensimmäisenä kuulla tulevista tarjouksistamme!

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top