Interfacen laadukkaat huonekalut löytyvät nyt Kruunukalusteelta!

Kotimaisuus, korkea laatu, mukavuus, ajattomuus ja silmää hivelevä tyyli ovat arvoja, jotka yhdistävät meitä ja Interfacea. Toteutamme sohvaunelmasi mittatilauksena yksilöllisesti, yhteistyössä.

Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket. Tuotteet valmistetaan tilauksesta Interfacen omalla tehtaalla Heinolassa. Interfacen kaikille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo tuotteiden kotimaisesta alkuperästä.

Kotimaisen valmistuksen ansiosta yritys pystyy joustaviin toimituksiin, joten saamme toimitettua teille unelmienne sohvan tai lepotuolin kotiin lyhyellä toimitusajalla.

Interface Luca-sohva

Valmiit mitat kuvastosta tai mittatilaussohva – kaikki onnistuu!

Kaunis, mukava ja juuri oikean kokoinen sohva on keskiössä niin leffailloissa, illanistujaisissa kuin rennossa pötköttelyssäkin, joten on sanomattakin selvää, että juuri sen oikean sohvan löytäminen ei ole ihan mikään pikkujuttu.

Interface vastaa yksilöllisiin tarpeisiisi. Mikäli et löydä haluamiasi ominaisuuksia valmiista vaihtoehdoista, voit tilata sohvan aina yksilöllisesti omilla mitoilla!

Alta pääset katsomaan muutamia sohvapoimintojamme sekä linkin kautta verkkokaupasta löytyvät vaihtoehdot.

Interfacen mallikalusteet ovat esillä Vantaan ja Turun myymälöissämme.

Nojatuoli ja sohvapöytä luovat harmonisen kokonaisuuden

Nojatuolit ja rahit täydentävät loistavasti sisustusta sohvan kaverina. Sohvapöytä taas tuo tuiki tarpeellista laskutilaa. Interfacen nojatuolivalikoimasta löydät useita erilaisia vaihtoehtoja modernista klassisempaan makuun.

Voit valita nojatuolin verhoilun laajasta verhoiluvalikoimasta, olipa sitten kyseessä kangas- tai nahkaverhoilu. Koko verhoiluvalikoima on nähtävillä Vantaan ja Turun myymälöissämme.

Kuvan Bug-lepotuoli on ihanan kevyt ja sympaattinen istuin, jossa on muhkeat istuintyynyt. Lisää mukaan Bug-rahi täydellistä rentoutumista varten ja viimeistele vaikkapa pyöreällä Rondo-sohvapöydällä.

Tutustu Interfacen nojatuoli- ja sohvapöytävalikoimaan alta! Myymälöistä tilattavissa kaikki Interfacen mallit!

Interface Bug-lepotuoli

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Liity IN-asiakkuuslistallemme!

Liittymällä IN-asiakkuuslistallemme saat sähköpostiisi inspiroivaa sisältöä kuumimpien trendien, uusien tuotteiden sekä ajankohtaisten aiheiden ympäriltä. Lisäksi varmistat sen, että saat ensimmäisenä kuulla tulevista tarjouksistamme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top