Tyylikäs Campos-sivupöytä

Artwoodin Campos-sivupöytä on tyylikäs lisä näyttävään tilaan. Betoninen pilari sopii niin laskutasoksi, kukkapöydäksi kuin koriste-esineillekin.

Pöytä on tilattavissa kahdessa koossa: pienemmän pöydän korkeus on 70 cm ja isomman korkeus on 90 cm.

Pöytäpinta tulee käsitellä vahalla pian käyttöönoton jälkeen ja tämän jälkeen 3-6 kuukauden välein. Vaha muodostaa betoniin kovan ja kestävän pinnan. Suosittelemme esimerkiksi Leather Masterin Spray Wax -vahaa. Tutustu huolellisesti hoito-ohjeeseen.

Pöytä sopii kesäaikaan myös ulkokäyttöön. Suosittelemme kuitenkin nostamaan pöydän talveksi sisälle, koska huokoinen betoni voi halkeilla pakkasessa.

Betonipöytä valmistetaan luonnonmateriaaleista, kuten graniittikivijauheesta, sementistä, luonnon juuttikuiduista ja vedestä. Betoni on huokoista ja valmistuksen jälkeen tuote tiivistetään vahalla, joka antaa aktiivisen suojan tahroja vastaan. Huonekalujen välillä esiintyy värieroja. Betoni kaadetaan käsin, eikä materiaalin paksuus ole aina sama. Siksi huonekalujen korkeus voi vaihdella.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta. Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu tarjoavat lisätietoja muista tuotteista.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koot:
30 x 30 x 70 cm (leveys, syvyys, korkeus).
35 x 35 x 90 cm.

Materiaali:
Betoni – sementti, juutti, vesi, graniittikivijauhe.

Väri:
Harmaa betoni.

Väri

Materiaalit

, , ,

Korkeus

70 cm, 90 cm

Valmistusmaa

Artwood Campos-sivupöytä

Artwoodin Campos-sivupöytä on näyttävä pilari, jonka rouhea betonipinta tuo sisustukseen yksilöllistä ilmettä.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 339,00 € – 541,00 €.Nykyinen hinta on: 271,00 € – 432,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Campos-sivupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *