Klassinen Capri-nojatuoli

ByNiemen Capri-nojatuoli on osa klassisen kaunista Capri-puutarhakalustesarjaa. Sarjaan kuuluu nojatuolin ohella muun muassa sohva, kulmasohva, sohvapöytä, rahi sekä sohvaryhmä.

Capri-nojatuolin runko on mustaksi maalattua, kevytrakenteista alumiinia, ja tuolin käsinojat ja selkänoja ovat lämpimän sävyistä tiikkipuuta. Istuinosan runko on polyrottinkia. Hintaan sisältyvät pehmusteet on valmistettu harmaasta, likaa ja vettä hylkivästä polyesterista.

Tuolin leveys on 67 cm, syvyys 80 cm ja korkeus 75 cm. Tuolin istuinosa on syvä ja leveä, joten tuoli tarjoaa todellisia rentoutumisen hetkiä kesän lempihetkien parissa.

Kuvan Capri-rahi myydään erikseen.

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Niemen Tehtaat valmistaa myös korkealaatuisia puutarhakalusteita omalla tehtaallaan Vietnamissa. ByNiemi-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista, hyviä tuotantotapoja ja eettisiä arvoja kunnioittaen.

Koko:
67 x 80 x 75 cm.

Materiaalit:
Runko alumiini/tiikki/polyrottinki.
Tyynyt polyesteria.

Mitat80 × 75 cm (senttimetri)
Väri

Materiaalit

, , ,

Verhoilumateriaali

,

Verhoiluväri

Runko

, ,

Rungon väri

Täyte

Valmistusmaa

ByNiemi Capri-nojatuoli

Klassinen Capri-nojatuoli ByNiemen Capri-nojatuoli on osa klassisen kaunista Capri-puutarhakalustesarjaa. Sarjaan kuuluu nojatuolin ohella muun muassa sohva, kulmasohva, sohvapöytä, rahi sekä sohvaryhmä. Capri-nojatuolin runko on mustaksi maalattua, kevytrakenteista alumiinia, ja tuolin…

Lue lisää

649,00 

Varastossa


Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Capri-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *