Kaunis, jatkettava #117-pöytä

Skovbyn #117-pöytä on veistoksellisen kaunis. Jatkettava pöytä on täysimittaisena jopa 252 cm pitkä, joten sen ympärille mahtuu ruokailemaan isompikin seurue.

Saatavissa on myös vastaava, pienempi #116-pöytä, jonka kokonaispituus on 182 cm.

Tyylikkään yleisilmeen ohella pöydän parhaita puolia on äärimmäisen helppokäyttöinen jatkomekanismi. Päädystä vedettäessä jatkopala paljastuu esiin jalan sisältä ja nousee esille kevyesti sisäänrakennetun push up -mekanismin ansiosta. Riittää, että levyn kääntää kohdalleen ja työntää päädyt tiukasti jatkopalaan kiinni. Pöydän lyhentäminen on yhtä lailla vaivatonta.

Verkkokaupassa on myynnissä valkoöljytty tammiviiluinen pöytä sekä lakattu pähkinäviiluinen pöytä. Muut värivaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöistämme.

Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden. Korkealaatuiset ja toimivat huonekalut säilyttävät arvonsa vuosien ajan. Skovby suunnittelee ja valmistaa huonekalut Tanskassa ja on tehnyt niin jo yli 85 vuotta. Yritys kuuluu danish furnituremakers’ quality control– järjestöön, jonka tarkoitus on taata huonekaluille korkeaa laatu, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä niiden valmistus Tanskassa.

Tuotevideot

Koko:
Iso pöytä #117 192–252 x 102 x 74 cm.

Materiaalit:
Valkoöljytty tammiviilu.
Öljytty pähkinäviilu.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Skovby #117 -pöytä, jatkettava

Skovbyn #117-ruokapöytä on äärimmäisen tyylikäs ja käytännöllinen. Pöydän jatkomekanismi säilyy kätevästi pöydän sisällä.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2 585,00 2 599,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Skovby #117 -pöytä, jatkettava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *