Tyylikäs A la Carte -ruokailuryhmä

Lamuksen A la Carte -ruokailuryhmä sisältää kotimaisen ruokapöydän ja tanskalaisen Skovbyn huippulaadukkaat #52-tuolit. Pöydän pituus on 200 cm ja tuoleja sisältyy hintaan 4 kpl. Voit tilata lisätuoleja täältä.

Ruokapöytä on valkokuultoiseksi käsiteltyä saarnia. Saarnipuun syyt, oksankohdat ja yksilölliset kuviot kuultavat kauniisti valkoisen maalin alta luoden aistikkaan vaikutelman. Jalkojen yläosan metalliset yksityiskohdat viimeistelevät pöydän tyylikkäästi.

Skovby #52-tuoli on kaunis puutuoli, joka on valmistettu massiivitammesta. Tuolin runko on musta ja siinä aito musta nahkaverhoilu. Nahkaverhoilu on läpivärjättyä ja kromiparkittua semianiliininahkaa, joka pitää hyvin värinsä.

Pöydän leveys on 100 cm ja korkeus 74 cm. Tuolien istuinkorkeus on 48 cm.

Tämä puusepän valmistama ruokapöytä on mahdollista tilata mittatilaustyönä juuri sinulle sopivassa koossa ja haluamassasi värissä. Lisätietoja saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Suomalainen Lamus Oy kalustaa suomalaisia koteja tyylillä, tunteella ja ammattitaidolla. Erityinen painopiste on monipuolisissa pöydissä, joita on yrityksen historian aikana ehditty tehdä jo kymmeniä tuhansia. Lamuksen läheinen yhteistyö Suomen parhaimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa on kestänyt jo vuosikausia. Ohjenuorana Lamus Oy:llä on aina ollut toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet ja löytää paras mahdollinen ratkaisu juuri heidän tarpeisiinsa.

Koot:
Ruokapöytä 200 x 100 x 74 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Tuoli 52 x 52 x 75 cm.

Värit:
Pöydän väri valkoinen saarni (kuultomaalattu).
Tuolit musta runko, musta nahkaverhoilu.

Materiaalit:
Saarni, metalli, massiivipuu, nahka.

Materiaalit

, ,

Koko

Kansiväri

Jalkaväri

Valmistusmaa

,

Kokoonpano

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Lamus A la Carte -ruokailuryhmä

A la Carte -ruokailuryhmä on harmoninen kokonaisuus, johon sisältyvät kotimaisen Lamuksen ruokapöytä sekä tanskalaisen Skovbyn #52-tuolit.

Ruokailuryhmä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

5 012,00 


Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Lamus A la Carte -ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *