Hiipakan kaunis Niklas tv-taso N5.2 hehkuu lämpimässä tammen sävyssä. Tv-taso on saatavilla kahdessa sävyssä, sillä kansiväriksi voi valita joko tammen tai mustan.

Tv-tason runko on valmistettu tammensävyisestä MFC-kalustelevystä. Tv-tason kansi on värisävystä riippuen joko viilua tai MFC-kalustelevyä. Tasossa on massiivipuiset jalat.

Tv-tasosa on kolme tilavaa kaappia, joiden ovet on varustettu soft close -mekanismilla. Mekanismi ehkäisee tason kolhiintumista ja naarmuuntumista käytössä. Samalla se tuo kaappeihin käyttömukavuutta.

Tv-tason leveys on 150 cm, syvyys 49 cm ja korkeus 58 cm.

Taso toimitetaan koottuna, ainoastaan jalat on kiinnitettävä itse paikoilleen.

Tutustu myös muihin Hiipakan Niklas-sarjan tuotteisiin.

Suomalainen Hiipakka valmistaa kalusteet Pohjanmaalla Kurikassa. Perinteikäs huonekalutehdas on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1951. Suomalaisen kalusteen valitessasi tuet suomalaista työtä ja saat itsellesi pitkäikäisen kumppanin.

Koko:
150 x 49 x 58 cm.

Materiaalit:
Runko MFC-kalustelevy.
Kansi MFC/MDF.
Jalat massiivipuu.

Väri:
Tammi.
Tammirunko + musta kansi.

Valmistusmaa

Materiaalit

, , ,

Sertifikaatit

Kansiväri

,

Rungon väri

Hiipakka Niklas-tv-taso N5.2

Avainlipulla varustettu Hiipakan Niklas-sarja juhlistaa yrityksen 70-vuotista taivalta! Niklas-sarjan tuotteiden runko on aina tamminen, ja kansiväriksi voi valita joko tammen tai mustan.

Hiipakan Niklas tv-taso N5.2 on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

510,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Niklas-tv-taso N5.2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *