Kotimainen Hiipakka Anton tv-taso A5.3

Hiipakka Anton-tv-taso A5.3 on klassinen valinta kodin oleskelutiloihin. Tv-tason leveys on 150 cm, syvyys 49 cm ja korkeus 50 cm.

Anton-tuotteet ovat runkoväriltään valkoisia. Runko on valmistettu MFC-kalustelevystä, ja tason etusarjat ovat MDF-levyä.

Taso on saatavilla kolmessa eri kansivärissä joko koko saa lisäsävyä valitsemalla kannen väriksi joko valkoisen, tammen tai hopeajalavan. Valkoinen kansi on valmistettu MDF-levystä.

Tasoon voi valita oman maun mukaan joko sokkelin tai korkeat jalat. Korkeat jalat ovat massiivipuuta ja sokkeli MFC-kalustelevyä.

Anton-tv-tasossa A5.3 on kaksi kaappia ja kaksi umpilaatikkoa. Laatikoiden ja kaappien ovet sulkeutuvat pehmeästi push-to-open mekanismilla.

Anton-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Sinun tarvitsee vain laittaa paikoilleen valmiiksi koottu sokkeli tai jalat.

Suomalainen Hiipakka valmistaa kalusteet Pohjanmaalla Kurikassa. Perinteikäs huonekalutehdas on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1951. Suomalaisen kalusteen valitessasi tuet suomalaista työtä ja saat itsellesi pitkäikäisen kumppanin.

Koko:
150 x 49 x 50 cm.

Väri:
Valkoinen, valkoinen/hopeajalava tai valkoinen/tammi.

Materiaali:
Tuotteen runko MFC-levyä.
Laatikoiden ja ovien etusarjat maalattua MDF-levyä.
Kokovalkoisen tv-tason kansi maalattua MDF-levyä.

Pyyhkiminen kostealla liinalla.
Huolellinen kuivaus.

Tutustu myös muihin tv-tasoihimme.

Mitat49 × 50 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Sarjat

Anton

Kansiväri

, ,

Toiminnot

Sertifikaatit

Jalat

,

Materiaalit

, , , , ,

Hiipakka Anton-tv-taso A5.3

Hiipakan Anton on kotimainen kalustesarja moderniin kotiin. Tämä sarja on ratkaisu sinulle, joka haluat tyylipuhtaan kokonaisuuden kotiisi.

Hiipakka Anton tv-taso A5.3 on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

515,00 567,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Anton-tv-taso A5.3”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *