BD Möbelin Harlekin-lepotuoli sopii erityisesti pitkälle istujalle. Ergonominen tuoli todella tukee selkää ja niskaa. Tuolissa on portaattomasti säätyvä selkänoja, joka menee lähes vaakatasoon, ja niskatuki, jossa on korkeuden ja kaltevuuden säätö.

Verhoilussa on upea tikkaus niskatuessa, käsinojissa sekä alaselän kohdalla.

Verkkokaupasta on ostettavissa laadukkaalla nahalla verhoiltu Harlekin-lepotuoli, jossa on kuvan Elegance XL -jalka. Verhoiluvaihtoehtoja on kolme, ruskea, musta ja valkoinen.

Pääset tutustumaan kaikkiin BD  Möbelin materiaalivaihtoehtoihin täällä, ja jalkavaihtoehdot löydät täältä. Saat lisätietoja näistä vaihtoehdoista myymälöistämme ja verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Suomalainen BD Möbel on valmistanut korkealaatuisia huonekaluja jo vuodesta 1967. Nykyisin huonekalut valmistetaan pitkän osaamisen tuomalla taidolla Virossa. Tuloksena on tyylikkäitä istuimia, jotka kaunistavat koko huoneen ja kestävät aikaa.

Koko:
74 x 80 x 109 cm.

Verhoilu:
Laadukas nahkaverhoilu.

Värit:
Musta, ruskea ja valkoinen.

Tutustu myös muihin lepotuoleihimme.
Kysy lisää jalka- ja verhoiluvaihtoehtoja sekä muita kokoja myymälästämme.

Mitat80 × 109 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Verhoilumateriaali

Materiaalit

, ,

Valmistusmaa

Kokoonpano

,

BD Möbel Harlekin-lepotuoli

BD Möbelin tyylikäs Harlekin-lepotuoli vastaa vaativankin istujan toiveisiin. Tuoli on verhoiltu aidolla nahalla, ja värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen ja ruskea.

BD Möbelin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

2 710,00 3 360,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “BD Möbel Harlekin-lepotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *