Elegantti Malaga-polyrottinkituoli

Malaga-polyrottinkituoli on harmaan sävyistä polyrottinkia, ja se sopii hienosti yhteen samaan sarjaan kuuluvien 3-istuttavan sohvan ja nojatuolin kanssa. Kuvan vaaleat pehmusteet sisältyvät tuotteen hintaan.

Vaikka tuoli on kestävää polyrottinkia, niin sitä ei suositella käytettäväksi pakkassäällä. Huomaathan, että pehmusteet on hyvä säilyttää lämpimissä sisätiloissa talven ajan.

Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkikalusteilla on vankkumaton asema suomalaisilla kesäpihoilla.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Tuotevideot

Koko:
63 x 73 x 89 cm.
Istuinkorkeus 49 cm.

Väri:
Harmaa, luonnonvalkoiset pehmusteet.

Materiaalit:
Alumiinirunko, polyrottinki.

Mitat73 × 89 cm (senttimetri)
Istuinkorkeus

Väri

Materiaalit

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Valmistusmaa

Artwood Malaga-polyrottinkituoli

Artwoodin tyylikäs Malaga-käsinojatuoli on valmistettu kestävästä polyrottingista. Vaaleat pehmusteet sisältyvät hintaan.

Malaga-polyrottinkituoli on tilaustuote. ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alta näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

890,00 


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Malaga-polyrottinkituoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *