Kaunis Bilbao-rahi

Artwoodin Bilbao-nojatuoli on ainutlaatuisen kauniisti muotoiltu, moderni istuin, joka sujahtaa saumattomasti osaksi erilaisia sisustustyylejä. Yhdessä Bilbao-rahin kanssa se muodostaa vastustamattoman houkuttelevan kokonaisuuden!

Kermanvärisen Haze-kangasverhoilun pehmeä pinta ja viimestellyt leikkaillut antavat tuolille ylellisen ilmeen. Chenillekangas on 100% polyesteria. Kankaan ominaisuuksiin kuuluu, että se patinoituu ajan mittaan ja siihen voi muodostua pieniä nyppyjä, jotka tekevät pinnasta entistäkin elävämmän näköisen.

Rahin runko on valmistettu massiivipuusta ja vanerista. Istuimessa on kiinteä vaahtomuovitäyte, joka säilyttää hyvin muotonsa.

Rahin koko on 60 x 60 x 40 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
60 x 60 x 40 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Verhoiluväri:
Kerma.

Materiaalit:
Kangasverhoilu (100% polyesteri), tammijalat, metalli, vaahtomuovi.

Artwood Bilbao-rahi

Artwoodin Bilbao-rahi on täydellinen pari ihanan pyöryläiselle Bilbao-nojatuolille.

Rahi on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

559,00 


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Bilbao-rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *