Blogi, Yleinen

Polyrottinkinen nojatuoli kauniiseen kesään

1.7.2024

Polyrottinkinen nojatuoli on kesäpihan suosikki. Mikäs sen ihanampaa kuin ottaa aamukahvi mukaan parvekkeelle tai terassille, istahtaa mukavasti ja nauttia!Viihdyitpä auringossa tai varjon puolella, polyrottinki kestää käyttöä kaikissa olosuhteissa.

 

Polyrottinkiset nojatuolit | Cane-line Curve-nojatuoli

 

Polyrottinkinen nojatuoli on helppohoitoinen ja hyvä valinta

Etsitpä nojatuolia suurelle terassille tai pienelle parvekkeelle, polyrottingista valmistettu nojatuoli on aina hyvä vaihtoehto. Verkkokaupan valikoiman ja omien varastotuotteidemme lisäksi voit tilata meiltä kaikki Cane-linen, Brafabin ja Artwoodin terassikalusteet.

Polyrottinkinojatuolin hyvät ominaisuudet

 • Polyrottinkinojatuoli on kestävä.
  ♥ Polyrottinki kestää niin UV-säteilyä kuin sadettakin vuosien ajan. Lisäksi polyrottingin voi kierrättää, kun nojatuoli tulee elinkaarensa päähän. Materiaalista voidaan valmistaa uusia tuotteita.
  Cane-line on kehittänyt omaa Weave-®-materiaaliaan tätäkin pidemmälle. Kestävyydessään ja laadussaan se on omaa luokkaansa. Materiaali kestää Suomen ilmastolle tyypillisiä suuria lämpötilanvaihteluita erinomaisesti vuoden ympäri.
 • Polyrottinkinen nojatuoli on kevyt.
  Polyrottinkisten nojatuolien runko on yleensä kevyttä mutta tukevaa alumiinia, joka on käsitelty ruostumattomaksi. Keveyden ansiosta tuolia on helppo siirrellä.
 • Polyrottinkinen nojatuoli on mukava.
  ♥ Voit yhdistää nojatuoliin ulkokäyttöön sopivan pehmusteen, mutta polyrottinki on miellyttävän joustava materiaali myös itsessään.
 • Polyrottinkiset nojatuolit ovat monipuolisia.
  ♥ Polyrottinkisia nojatuoleja on saatavissa jokaisessa koossa ja erikokoisille istujille.

Sittenkin tiikkiä, terästä tai jotain muuta? Katso koko valikoima ja klikkaa tästä puutarhakalusteostoksille! >>>

Kesäale: polyrottinkinen nojatuoli | Cane-line Hive