Vuodetuolit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (5 kpl)

Pieni vuodetuoli ei vie tilaa mutta antaa paljon

Vuodetuolit ovat näppärä ja käytännöllinen lisä kodin sisustukseen. Vuodetuoli on vuodesohvan pikkusisar, sillä vuodetuolista saa helposti aikaiseksi niin lepotuolin päiväunille kuin varavuoteen yllätysvieraalle tyylistä tinkimättä.

Vuodetuolin paras puoli on se, että se sopii pieneenkin tilaan ja tarjoaa lepopaikan sitä tarvitsevalle. Vuodetuoli toimii osana niin olohuoneen, makuuhuoneen kuin oleskelutilojenkin sisustusta, ja monikäyttöisyytensä ansiosta vuodetuoli on helppo yhdistää osaksi erilaisia tyylejä.

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Vuodetuolit parhailta brändeiltä

Kruunukalusteen valikoimista löytyy vuodetuoleja useilta eri toimittajilta. Innovation Living on tanskalainen vuodetuolien ja vuodesohvien valmistaja, jonka tuotteet ovat nimensä mukaisesti kekseliäitä ja käytännöllisiä tyylistä tinkimättä. Innovation Livingin vuodetuolit ovat yhdistettävissä samaan sarjaan kuuluvien vuodesohvien kanssa, sillä useimmista malleista on tarjolla sekä vuodesohva että vuodetuoli.

Verkkokaupastamme on ostettavissa Innovation Livingin vuodetuolit eri verhoiluvaihtoehdoilla. Vakioverhoiluvaihtoehdot ovat saatavilla muutaman viikon toimitusajalla, ja hieman pidemmällä toimitusajalla on tarjolla runsaasti lisää verhoiluvaihtoehtoja.

Vuodetuolin verhoilun valinnassa kannattaa kiinnittää vuodetuolin käyttötarkoitukseen, sillä vuodetuoleissa on kiinteä verhoilu. Helppohoitoinen polyesteri on oivallinen valinta, sillä sohvan voi imuroida säännöllisesti, ja tarhat saa poistettua kankaasta hieman kostealla liinalla.

Kruunukaluste tarjoaa myös valikoiman kotimaisten valmistajien vuodesohvia ja vuodetuoleja. Pohjanmaan Kaluste, ja ByNiemi valmistavat laadukkaita, kestäviä ja kauniita vuodetuoleja, joissa on kestävävuodemekanismi. Honkasen vuodetuoleihin saa 20 vuoden runkotakuun mekanismiin.

Verkkokaupastamme ovat ostettavissa kotimaiset vuodetuolit vakioverhoiluilla. Lisää verhoiluvaihtoehtoja on nähtävillä ja tilattavissa myymälöistämme. Valikoimissa on niin tehtaiden omia kankaita kuin laadukkaita erikoiskankaita esimerkiksi Lauritzonin mallistosta.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top