Kotimainen Vilja-lipasto V2.2

Hiipakan Vilja-lipasto V2.2 sisältää ovellisen kaapin ja kolme laatikkoa. Kaapin ovi on varustettu laadukkaalla push-to-open-mekanismilla, joka tuo kaappeihin käyttömukavuutta ja samalla ehkäisee lipaston naarmuuntumista ja kolhiintumista käytössä – oven avaamiseen riittää, että sitä painaa kevyesti, ja ovi avautuu ponnahtamalla ulos.

Lipaston runko on maalattua MFC-levyä, kansi ja etuleyt maalattua MDF-levyä ja jalat maalattua massiivipuuta. Lipasto on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai valkoisena.

Vilja-lipaston leveys on 100 cm, syvyys 40 cm ja korkeus 84 cm. Lipasto on saatavilla myös kahdella kaapilla tai kuudella laatikolla.

Hiipakan Vilja-sarjan kaikissa kalusteissa on hienostunut uritus tuotteiden etulevyssä. Korkeat jalat antavat kalusteille erittäin kevyen ja ilmavan vaikutelman.

Kaikki Vilja-sarjan tuotteet toimitetaan koottuina.

Vilja-sarjan säilytyskalusteet ovat avainlipputuotteita. Tämä tarkoittaa, että huonekalut on valmistettu Suomessa suomalaisella työllä.

Koko:
100 x 40 x 84 cm.

Materiaali:
Runko maalattua MFC-levyä.
Kansi ja etusarjat maalattua MDF-levyä.
Jalat maalattua massiivipuuta.

Värit:
Musta ja valkoinen.

Kokoonpanot:
1 kaappi + 3 ltk.

Pyyhkiminen kostealla liinalla.
Huolellinen kuivaus.

Tutustu myös muihin lipastoihimme.

Mitat40 × 84 cm (senttimetri)
Väri

,

Kokoonpano

Hiipakka Vilja-lipasto V2.2

Hiipakan avainlipulla varustettu Vilja-sarja on tyylikäs ja ajaton kokoelma säilytyskalusteita. Sarjaan kuuluu lipaston lisäksi vitriini sekä tv-taso ja senkki kahdessa eri koossa.

Vilja-lipasto V2.2 on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistä värivaihtoehtoa saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

707,00 766,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Vilja-lipasto V2.2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *