Pyöreät pöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (2 kpl)

Pyöreä pöytä ruokailuun ja työskentelyyn

Pyöreä pöytä on ihastuttava vaihtoehto perinteisen, suorakaiteen muotoisen ruokapöydän tilalle. Pyöreä ruokapöytä houkuttaa nauttimaan perheen ja ystävien seurasta, sillä pyöreä pöytä kokoaa kaikki yhteen käden ulottuville. Pyöreä pöytä on suosiollinen seurustelulle, sillä pyöreän pöydän ympärillä kenenkään ei tarvitse huudella pöydän päästä päähän, ja kaikki paikallaolijat pääsevät osallistumaan keskusteluun.

Verkkokaupassamme on valikoima kauniita ja kestäviä pyöreitä pöytiä laatubrändeiltä. Valikoimissamme on pöytiä muun muassa Rowicolta, Skovbyltä, Connubialta ja Richmondilta. Tämän lisäksi tarjoamme sekä suorakaiteen muotoisia että pyöreitä pöytiä oman KruunuDesign-brändimme alla, ja valikoima uudistuu jatkuvasti.

Jatkettavat pyöreät pöydät

Kokovaihtoehtoja pöydissä on runsaasti, ja onpa osa pyöreistä pöydistämme myös muunneltavissa tarpeiden mukaan. Jatkettavat pyöreät pöydät muuntuvat ruokailijamäärän mukaan, ja siksi ne ovat oivallisia vaihtoehtoja sinulle, joka vaadit pöydältä paljon.

Ruokapöydän valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sekä valmistusmateriaaleihin että käyttötarkoitukseen. Ruokapöytä on tärkeä, useimmiten pitkän ajan investointi kodin kalustoon, ja siksi pöydän täytyy kestää sekä käyttöä että aikaa.

Pyöreän pöydän hoito ja ylläpito

Lisäksi pöytää hankkiessa on syytä miettiä pöydän hoito. Osa pöydistä on käytännössä huoltovapaita, kun taas esimerkiksi öljytyt puupöydät vaativat säännöllistä hoitoa, jotta puu säilyy ehjänä ja kauniina pitkään. Sen sijaan lakkapintainen puupöydän on huoleton valinta, sillä lakkapinta ei vaadi erityisiä hoitotoimenpiteitä ja kestää käyttöä kohtuullisesti. Ehdottomasti kestävin pyöreä pöytä on kanneltaan joko keraaminen tai marmorinen.

Pyöreä pöytä vaatii seurakseen luonnollisesti yhteensopivat ruokapöydän tuolit, jotka nostavat pöydän estetiikan kokonaan uudelle tasolle. Täydellinen ruokailuryhmä syntyy tarkkaan harkitusta kokonaisuudesta, ja siksi ruokapöydän tuolin tulee omalta osaltaan tukea pöydän muotoja ja materiaaleja harmonisesti.

Mikäli et löytänyt etsimääsi pyöreää pöytää verkkokaupan valikoimista, ei hätää! Myymälöissämme on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää valikoimaan, ja mikäli sinulla on mielessäsi jokin tietty tuote, voit tiedustella saatavuutta myös verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top