Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

60-luvulla perheenisä Pentti Viitala ja hänen vaimonsa Viola aloittivat uusien sohvien tuotannon Kurikan Viitalan vanhalla kansakoululla. Vuosikymmenten saatossa Pohjanmaan on vienyt sohvan valmistuksessa käsityöperinnettä vahvasti eteenpäin. Vuonna 2006 yrityskaupan seurauksena tuotantoon otettiin mukaan myös massiivipuiset ruokailuryhmät. Tällä hetkellä Pohjanmaan sisustaa monipuolisesti sekä suomalaisia koteja että vie suomalaista modernisoitua käsityöperinnettä myös muihin maihin.

Pohjanmaan panostaa tuotekehityksessään erityisesti orgaanisiin ja ympäristöä säästäviin raaka-aineisiin ja materiaaleihin. Käsityövaltaisen tuotantotavan ansiosta ympäristöä kuormitetaan mahdollisimman vähän. Lisäksi käytetyt materiaalit ovat suurelta osin kierrätettävissä uusiokäyttöön. Pohjanmaalla on valikoimassaan erityisen ekologinen Luonto-mallisto.

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top