Cane-line

Laadukkaat Cane-line-terassikalusteet

Breeze-tuolit, Pure-pöydät ja Sense-sohva -20 %, voimassa 30.6.2024 asti.

Cane-line on tanskalainen huonekaluvalmistaja, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin mukavuuden ja toiminnallisuuden kanssa.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tanskalaista elämänlaatua

Cane-line on tanskalainen huonekaluvalmistaja, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin mukavuuden ja toiminnallisuuden kanssa.

Cane-line tarjoaa tanskalaista designia kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Cane-linen malliston suunnittelussa ja tuotannossa on käytetty paljon aikaa ja vaivaa sekä materiaalien että muotoilun erityislaatuisuuteen. Kaikki Cane-line-materiaalit ovat huippulaadukkaita, sillä Cane-linen puutarhakalusteissa on vahva runkorakenne, UV-säteilyä kestävät sekä nopeasti kuivuvat materiaalit. Cane-linen design puhuu kokonaan omaa, huippulaadukasta kieltään, joten Cane-line-tuotteen ostaja hankkii kesäpihalle ajatonta ja kestävää tyyliä.

Cane-line suunnittelee ja valmistaa huonekaluja sekä ulko- että sisäkäyttöön. Kruunukalusteen verkkokaupasta on ostettavissa valikoima Cane-linen puutarhakalusteita, minkä lisäksi koko Cane-linen mallisto on tilattavissa myymälöidemme kautta. Cane-linen ulkomalliston tarkoituksena on parantaa ulkona vietetyn aikaa tyylikkäillä, käytännöllisillä ja mukavilla kalusteilla.

Tutustu Cane-linen mallistoon ja valitse omasi! Mikäli verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi, suosittelemme olemaan yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun tai myymälään. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top