Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Design by Grönlund -mallistosta löytyy arvokas Jubileum-sarja. Valaisimien opaalilasinen kupu jakaa häikäisemätöntä valoa tasaisesti ympärilleen ja valaisimen puhtaat linjat ja ajaton design sopivat moneen kotiin.

Valaisimessa on opaalilasinen kupu, kaunis messinkinen, suora jalka sekä jalan alaosassa musta marmorinen yksityiskohta. Upea valaisin sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin, mutta myös olo- ja makuuhuoneeseen.

Valaisimen kokonaiskorkeus on 141 cm ja kuvun halkaisija on 22 cm. Valaisimeen sopii E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Tutustu myös saman Jubileum-sarjan pöytävalaisimeen sekä kattovalaisimeen.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 22 x 22 x 141 cm.

Tekniset tiedot:
1 x E27, max 60W.

Väri:
Musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat141 cm
Halkaisija

Väri

Materiaalit

, ,

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Jubileum-lattiavalaisin

Valaisin Grönlundin modernissa Jubileum-lattiavalaisimessa on jyhkeä marmorijalusta, kevyt messinkirunko ja opaalilasinen kupu.

Jubileum-valaisin on tilaustuote, ja lisää ostoskoriin-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallivalaisimista.

Lue lisää

395,00 

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Jubileum-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.