Säädettävä Sequence-kattovalaisin

Trion Sequence-kattovalaisin on tyylikäs, nykyaikainen LED-valaisin, jossa kaksi LED-nauhaa kiertyvät toistensa ympäri kauniina nauhoina.

Valaisimen runko-osat ovat aina mustat ja LED-osien taustaväri on valittavissa kahdesta vaihtoehdosta: mattamessinki ja alumiini.

Valaisimessa on kiinteät LED-polttimot ja niiden sävy on säädettävissä kytkimellä suoraan valaisimen rungosta. Sävyjä löytyy kolme lämpimästä kylmempään: 2300K, 3000K sekä 4000K. Näin saat juuri omaan sisustukseesi sopivan valonsävyn.

Valaisimessa on myös himmennystoiminto, joka toimii seinäkytkimellä. Tavallista seinäkatkaisijaa käyttämällä valaisimeen saa 100%, 50% sekä 25% prosentin tehon.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Trion muusta valikoimasta saat lisätietoja myymälöistämme ja verkkokaupan asiakaspalvelusta.

TRIO Lightingin valtavan kattava valaisinvalikoima antaa jokaiselle sisustajalle mahdollisuuden löytää juuri hänen kotiinsa täydellisen valaistusratkaisun. TRIO:n valaisimet kruunaavat kodin muun sisustuksen tuoden valollaan kauneimmat kohdat esiin.

Tuotevideot

Koko:
90 x 14 x 20 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värit:
Musta runko / mattamessinki.
Musta runko / alumiini.

Teho:
Integroitu LED 41W.
5000lm, säädettävä sävy 2300 + 3000 + 4000K.

Käyttöikä:
30 000 tuntia.

Suojaus:
IP20.

Materiaalit:
Metalli.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Trio Sequence-kattovalaisin

Trion Sequence-kattovalaisin tarjoaa kolme eri sävyä samassa valaisimessa. Myös valaisimen kirkkaus on säädettävissä helposti seinäkytkimellä.

Trion valaisimet ovat tilaustuotteita “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella on ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

245,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Trio Sequence-kattovalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *