Tyylikäs Wave-nahkadivaani

Toplinen Wave-nahkadivaanissa on katseenvangitseva muotoilu ja miellyttävän kiinteä istuinpehmeys. Loppusilauksen divaanin mukavuudelle antaa useaan asentoon säädettävä selkänoja.

Divaani on verhoiltu mustalla, 70-sarjan King Royal-nahalla. Nahka on semianiliinia, joten nahan pinnassa on kevyt kiilto. Semianiliininahka on herkkä kosteudelle, joten nahka on hyvä suojata kosteudelta ja kuivata heti, jos sen pääsee kastumaan. Nahka on erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Nahka kestää hyvin kulutusta, minkä vuoksi se soveltuu erinomaisesti huonekaluille.

Divaanin runko on kromattua metallia, ja divaanin pehmusteena on kiinteää kylmävaahtoa. Näin divaani säilyttää muotonsa kauniina.

Divaanin maksimipituus on 180 cm vaaka-asennossa, ja minimipituus selkänoja nostettuna on 79 cm. Divaanin leveys on 74 cm ja korkeus 79/96 cm selkänojan asennosta riippuen. Divaanin istuinkorkeus on tuolille tyypillinen 46 cm.

Divaani on saatavilla myös muissa verhoiluvaihtoehdoissa. Tarjolla on runsas valikoima niin kankaita kuin nahkoja, ja kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytepalat esillä  myymälöissämme. Voit kysyä divaanista lisätietoja myös verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koot:
74 x 147/180 x 79/96 cm.
Istuinkorkeus 46 cm.

Verhoilu:
Musta King Royal -nahka (semianiniili).

Materiaalit:
Nahkaverhoilu.
Kromattu metallirunko.
Kylmävaahtotäyte.

Tutustu myös muihin divaanisohviimme.

Mitat74 × 7996 cm (senttimetri)
Täyte

Väri

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

Jalkaväri

Runko

Toiminnot

Topline Wave-divaani

Wave on Toplinen tyylikäs divaani, jossa voit sekä lukea että ottaa päiväunet. Divaani on verhoiltu mustalla, laadukkaalla nahalla.

Toplinen Wave-divaani on tilaustuote. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin” -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

1 610,00 


Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Topline Wave-divaani”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *