Puhdistusaine puulle

Rubio Monocoat on kaikille öljytyille puupinnoille ja erityisesti ruokapöydille soveltuva puhdistusaine. Aine poistaa lian ja rasvatahrat perusteellisesti muuttamatta pöydän kaunista mattapintaa. Puhdistusainetta voi käyttää huoletta niin luonnollisen sävyisille kuin sävytetyillekin pinnoille.

Puhdistusainetta voi käyttää säännöllisesti tarpeen mukaan. Kokeile hoitoainetta aluksi huomaamattomaan paikkaan esimerkiksi pöydän alapinnalle.

Pullo sisältää 125 ml puhdistusainetta.

Puu on kaunis ja erittäin elävä luonnonmateriaali, jonka ulkomuotoon ja kokoon vaikuttavat valo, lämpötila ja ilmankosteus. Yhteen liitettyjen puuosien väliin voi syntyä kapeita rakoja puun eläessä. Tämä on täysin normaalia.

Rakojen ja puun elämisen minimoimiseksi on tärkeää, että kalusteita käytetään ympäristössä, jossa on tasainen lämpötila ja ilmankosteus. Älä jätä kalusteita suoraan auringonpaisteeseen. Varmista, että puun ulkopinta altistuu valolle tasaisesti, jotta siihen ei synny sävyeroja. Muista vetää ruokapöydän väli- ja lisälevyjä hieman ulos silloin tällöin, jotta niiden pinta kuluu samaan tahtiin yhdessä muun puukalusteen kanssa.

Koko:
125 millilitraa.

Noudata aina pullossa olevaa käyttöohjetta.

Rubio Monocoat -puhdistusaine puulle

Rubio Monocoat -puhdistusaine on täydellinen pari öljytyille ruokapöydille. Tutustu myös Rubio Monocoat -hoitoaineeseen.

Puhdistusaine on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 2-3 viikkoa.

Lue lisää

20,00 

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rubio Monocoat -puhdistusaine puulle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *