Pieni Can Roca -pöytä

Richmondin Can Roca-pöytä on kaunis, neliönmuotoinen pikkupöytä, joka kaunistaa niin kodin kahvittelutilat kuin kahviloiden ja ravintoloidenkin sisustuksen. Pöydässä on musta metallijalka ja musta keinomarmorinen kansi. Kokonaisuuden viimeistelevät näyttävät kullanväriset yksityiskohdat jalassa ja pöydän reunuksessa.

Pöydän kannen koko on 70 x 70 cm ja pöydän kokonaiskorkeus on 75,5 cm. Korkeus pöydän alapinnasta maahan noin noin 72 cm.

Keinomarmori on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Pöydän hoitotoimenpiteiksi riittää kannen pyyhkiminen nihkeällä liinalla ja kiinnikkeiden säännöllinen kiristäminen.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Tutustu myös muihin Richmondin tuotteisiin.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
70 x 70 x 75,5 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Väri:
Musta, kulta.

Materiaalit:
Keinomarmori, ruostumaton teräs, rauta.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Richmond Can Roca -pöytä

Richmondin Can Roca -pöytä on pieni bistropöytä, jossa on kaunis musta keinomarmorinen kansi. Kannen koko on 70 x 70 cm.

Pöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 181,00 


Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Can Roca -pöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *