Gustav on byNiemen laadukas, massiivipuusta ja viilusta valmistettu laatikosto, joka taipuu moneksi. Laatikosto on käytettävissä joko itsenäisesti tai osana esimerkiksi byNiemen Gustav-moduulikirjakaappia tai muita Gustav-sarjan säilytyskalusteita.

Laatikosto on saatavilla kahdessa kokoonpanossa joko avohyllyillä (3 hyllyä) tai umpilaatikoilla (6 laatikkoa). Laatikoston korkeus on 109,5 cm, syvyys 39 cm ja leveys 60 cm.

Laatikoston runko on valmistettu viilusta, ja laatikoiden etusarjat ovat massiivipuuta. Laatikoston viimeistelty pinnalta valkoisella maalilla.

Mikäli ostat pelkän laatikoston, suosittelemme lisäämään siihen kansilevyn, jotta kannen reiät jäävät peittoon. Lipaston ym. moduuleiden kansissa on ruuvipaikat yläosalle ja muille lisäosille. Jos taas laitat kaksi moduulia päällekkäin, et tarvitse kansilevyä.

Kaikki ByNiemen Gustav-sarjan tuotteet tulevat valmiiksi koottuina.

Koko:
60 x 39 x 109,5 cm.

Väri:
Valkoinen.

Materiaalit:
Massiivipuu, MDF.

Pyyhkiminen kevyesti kostutetulla liinalla.
Huolellinen kuivaus.
Kiinnikkeiden säännöllinen tarkistus.

Tutustu myös muihin lipastoihimme.

Mitat39 × 10950 cm
Ovet

Avohyllyt, Umpilaatikot

Sertifikaatit

Valmistusmaa

Väri

Materiaalit

,

ByNiemi Gustav-laatikosto

Gustav-laatikosto on osa ByNiemen Gustav-säilytyssarjaa, ja soveltuu esimerkiksi osaksi Gustav-moduulikirjakaappia. Laatikosto on saatavilla joko avohyllyillä tai vetolaatikoilla.

Gustav-laatikosto on tilaustuote, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdot saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

555,00 1098,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Gustav-laatikosto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *