Betoninen Ashi-pöytä

Artwoodin Ashi-sivupöytä on rouhea, betonista valmistettu pieni sivupöytä, joka pöytää paikkansa luontevasti osana eri sisustustyylejä. Sivupöytä palvelee monessa: voit asettaa sille lyhdyn, kasvin tai vaikkapa valaisimen. Voit myös käyttää sivutasoa kahvittelussa.

Pöydän leveys on 40 cm, syvyys 40 cm ja korkeus 47 cm.

Pöytäpinta tulee käsitellä vahalla pian käyttöönoton jälkeen ja tämän jälkeen 3-6 kuukauden välein. Vaha muodostaa betoniin kovan ja kestävän pinnan. Suosittelemme esimerkiksi Leather Masterin Spray Wax -vahaa. Tutustu huolellisesti hoito-ohjeeseen.

Pöytä sopii kesäaikaan myös ulkokäyttöön. Suosittelemme kuitenkin nostamaan pöydän talveksi sisälle, koska huokoinen betoni voi halkeilla pakkasessa.

Betonipöytä valmistetaan luonnonmateriaaleista, kuten graniittikivijauheesta, sementistä, luonnon juuttikuiduista ja vedestä. Betoni on huokoista ja valmistuksen jälkeen tuote tiivistetään vahalla, joka antaa aktiivisen suojan tahroja vastaan. Huonekalujen välillä esiintyy värieroja. Betoni kaadetaan käsin, eikä materiaalin paksuus ole aina sama. Siksi huonekalujen korkeus voi vaihdella.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
40 x 40 x 47 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Materiaali:
Betoni – sementti, juutti, vesi, graniittikivijauhe.

Väri:
Harmaa betoni.

Pöytä tulee käsitellä vahalla pian käyttöönoton jälkeen ja tämän jälkeen 3-6 kuukauden välein. Vaha muodostaa betoniin kovan ja kestävän pinnan. Suosittelemme esimerkiksi Leather Masterin Spray Wax -vahaa.

Puhdista miedolla pesuaineella ja vedellä. Älä käytä hankausaineita tai puhdistusaineita, jotka sisältävät valkaisuainetta tai ammoniakkia. Älä käytä tavallisia puhdistusaineita (jotka ovat usein sitruspohjaisia), koska ne voivat sisältää happoa, joka voi vahingoittaa betonia.

Tavallinen saippua, vihreä tai keltainen, on erinomainen puhdistusaine betonille, sillä saippua myös voitelee betonia hieman uudelleen.

Suosittelemme asiakkaitamme käsittelemään pöytälevynsä säännöllisesti vahalla, koska viimeistely kuluu ajan myötä. Pöytälevyjen kanssa kannattaa olla erityisen varovainen, kun ne ovat uusia, koska ne ovat silloin vielä intensiivisessä kovettumisvaiheessa ja tahrojen riski on suurin silloin.

Kun huonekalua käytetään ulkona, pintakerros on vielä tärkeämpi, koska kosteus voi tunkeutua betoniin. Lämpimänä vuodenaikana tämä ei ole ongelma, mutta jos huonekalut altistuvat kosteudelle kylmän yhteydessä, betoniin voi ilmaantua halkeamia ja hiutaleita. Näitä vahinkoja ei pidetä reklamaatioina! Siksi on tärkeää, että huonekalut käsitellään säännöllisesti huonekalujen suojaamiseksi.

Talvisäilytyksessä on tärkeää, että huonekalut ovat peitettyinä ja säilytetään pakkasettöminä.

Väri

Materiaalit

, ,

Valmistusmaa

Artwood Ashi-sivupöytä

Artwoodin Ashi-sivupöytä on tyylikkään rouhea betoninen taso, joka kaunistaa tilan niin sisällä kuin ulkonakin.

Pöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedon myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

400,00 


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Ashi-sivupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *