Peitot ja painopeitot

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (8 kpl)

Peitot ja painopeitot ovat paitsi välttämätön investointi kodissa myös merkittävä panostus omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Löydät valikoimastamme myös erilaiset peitot, kuten suositut painopeitot, ihanat torkkupeitot ja painohuovat. Painopeittoja käytetään mm. erilaisten unihäiriöiden ehkäisyyn ja hoitoon, ja tuloksena on usein paremmat yöunet sekä kohentunut yleisvointi. Parantuneen unen myötä keho kiittää, ja uuteen päivään on helppo herätä virkistyneenä.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Peitto on olennainen osa hyviä yöunia, joten peiton laatuun kannattaa panostaa. Laadukas peitto vaikuttaa merkittävästi yöunen laatuun, ja hyvin nukutun yön jälkeen aamulla on helppo herätä mieli ja ruumis virkeänä.

Ruotsalainen CURA of Sweden on painopeittojen valmistajien aatelia, ja Kruunukalusteen verkkokaupasta on ostettavissa valikoitu mallisto CURA of Swedenin parhaimmistoa. Kaikista CURA of Swedenin tuotteista on olemassa eri painoluokat, ja painopeiton valinnassa kannattaa muistaa yksi sääntö: Kun valitset painopeittosi painoa, käytä lähtökohtana oman kehosi painoa. Useimmat kokevat parhaaksi peiton, jonka paino on 10-15 kg heidän omasta kehonpainostaan.

Painon ohella itselle sopivan painopeiton valinnassa kannattaa muistaa myös materiaali: mikäli ihosi on herkkä, suosittelemme valitsemaan luonnonmateriaaleista valmistetun painopeiton.

Toisinaan on mukava myös nauttia päiväunet sohvalle, jolloin sohvalta on hyvä löytyä torkkupeittoja. Torkkupeitoilla on myös helppo somistaa olohuoneen tai makuuhuoneen ilmettä. Laleen ihastuttavat torkkupeitot ovat uskomattoman pehmeitä ja pörröisiä. Ne on valmistettu helppohoitoisesta mikrokuidusta, joten hoidoksi riittää, että torkkupeiton tuulettaa ja puistelee säännöllisesti.

Löydät verkkokauppamme valikoimasta Cura of Swedenin ja Laleen peitot. Tutustu tuotteisiin ja tilaa suoraan verkkokaupasta!

Jos et löytänyt etsimääsi Kruunukalusteen verkkokaupasta, kannattaa tulla pistäytymään myymälässä. Myymälöissämme on runsaasti esillä ja tilattavissa erilaisia peittoja ja tyynyjä, ja myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top