Ihana Penelope-nojatuoli

Mauro Lipparinin suunnittelema Penelope-nojatuoli on runsas ja houkutteleva, täysin ainutlaatuinen ja vastustamattoman ihana.

Tämä upea tyylihuonekalu on saatavissa verkkokaupastamme syvänsinisellä samettiverhoilulla. Nojatuolin takajalat ovat tummanruskeaa savutammea ja etujalat ovat kromattua metallia.

Penelope-nojatuoli on leveydeltään 76 cm. Nojatuolin syvyys on 78 cm ja korkeus 70 cm.

Voit valita Natuzzi-tuoliisi nahka- tai kangasverhoilun laajasta valikoimasta, joka on esillä kaikissa myymälöissämme.

Natuzzi on perinteikäs italialainen laatuhuonekalujen valmistaja. Huonekalut valmistetaan Puglian kaupungissa Italiassa ja niinpä ne henkivät vuosisataista käsityötaitoa, laadun arvostusta ja harmoniaa.

Koko:
76 x 78 x 70 cm.

Väri:
Sininen, tummanruskea savutammi, kromi.

Materiaalit:
Samettiverhoilu, metallijalat edessä, puujalat takana.

Verhoilu:
Natuzzi Italia Laguna-kangas, kategoria 99.
Martindale 50 000.
Valonkestävyys 4-5.
Tummansininen.

Poista nesteet imukykyisellä paperilla tai kuivalla pyyhkeellä painamatta kangasta. Jos tahra menee kankaan läpi, pyyhi hellästi kostealla sienellä ja jos tarpeen, käytä mietoa saippuaa. Huuhtele runsaalla lämpimällä vedellä ja puhtaalla sienellä. Suosittelemme kokeilemaan menetelmää ensin piilossa olevaan kohtaan varmistaaksesi, ettei saippua muuta kankaan väriä tai rakennetta.

Remove liquids with absorbent paper or a dry cloth without exerting pressure on the fabric. If the stain penetrates the fabric, delicately rub with a damp sponge and if necessary use neutral
soap, rinsing with plenty of warm water and a clean sponge. We recommend carrying out a test on a hidden part of the sofa to make sure that the neutral soap does not alter the colour or structure of the fabric.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.

Verhoiluväri

Väri

, ,

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Valmistusmaa

Materiaalit

, ,

Natuzzi Italia Penelope-nojatuoli

Natuzzi Italian Penelope-nojatuoli on ihastuttavan persoonallinen ja ainutlaatuinen huonekalu, joka houkuttelee istumaan.

Penelope-tuoli on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 12-16 viikkoa. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituoleista.

Lue lisää

2 140,00 


Tilaustuote: toimitusaika 12-16 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Italia Penelope-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *